Rim Tim Tagi Dim među najslušanijima na svijetu

Viralni hit ‘Rim Tim Tagi Dim’ i službeno je među najslušanijima na svijetu!

Priča i ples idu dalje, mačke su i dalje mačke te uzvrate pozdrav samo nekad, a podaci za ‘Rim Tim Tagi Dim’ na glazbenim platformama konstantno vrtoglavo rastu – slušati se može OVDJE.

Prema najnovijim podacima, Baby Lasagna je nakon impresivne #5 pozicije na globalnoj Spotify ljestvici trenutačno jedna od najviralnijih globalnih pjesama, sada ostvario ulazak i na službenu ‘Global Top 50 Daily’ Spotify listu najslušanijih pjesama na svijetu tijekom jednog dana na ovom servisu.

‘Rim Tim Tagi Dim’ debitirala je na #45 ove globalne liste, a vrtoglavo se penje i na raznim drugim Spotify top listama.

Subotu, 11. svibnja, pamtit ćemo kao dan kada su svi zaplesali ‘Rim Tim Tagi Dim’ te se hrvatski predstavnik Baby Lasagna plasirao na drugo mjesto Eurovizije 2024., što je ujedno najbolji ostvareni rezultat Hrvatske u ovom natjecanju. Zbrojem bodova žirija i publike na prvo su se mjestu našli Švicarska i Nemo s pjesmom ‘The Code’, dok je drugoplasirani Baby Lasagna osvojio najviše bodova publike.

Također, dodijeljena mu je OGAE nagrada publike te Marcel Bezencon u kategoriji ‘Press Award’, dok je u vrijeme Dore dobio i posebnu nagradu za najbolji kostim. Pjesma je u jeku finalne večeri zasjela na visoku poziciju Spotify ljestvice viralnih hitova (#6 uoči nastupa te #5 ubrzo nakon), a može se reći da se gotovo udomaćila i na vodećoj poziciji na eurovizijskim kladionicama s, na dan finalnog predstavljanja, prognozom od 52% šanse za pobjedom.

Baby Lasagna jedini je predstavnik ovogodišnjeg Eurosonga koji se može pohvaliti autorskom pjesmom, za koju potpisuje i glazbu i tekst. ‘Rim Tim Tagi Dim’ objavljena je u izdanju Virgin Music Group, koji čini dio Universal Music Grupe.

P.R. / Foto: Naslovnica singla, Virgin Group / Universal Music


Baby Lasagna osvojio srca publike na Eurosongu


Tagged: , , , , , , , , ,