Rivalstvo se nastavlja: Tom i Jerry u kinima

Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti u četvrtak, 25. veljače kreće u redovnu distribuciju u domaćim kinima. Najgori prijatelji, najbolji neprijatelji, mačak Tom i miš Jerry, izvode svoje nove vratolomije u najnovijem filmu.

Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče, a nestašna mačka na kraju vrišti od bola, stižu pred domaću publiku u nešto drugačijoj formi od tradicionalne. Iako su stari rivali animirani, u filmu ćemo uz njih gledati i žive glumce i stvarnu scenografiju.

Priča kreće od kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka, baš uoči ‘vjenčanja stoljeća’, prisiljavajući time očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere.

Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavca u hotelu u kojem se odvija ovaj važni događaj. Kayla u pomoć poziva upravo mačka Toma, kako bi zajednički zaustavili nezvanog gosta.

Slijedi naravno epska bitka mačke i miša koja ugrožava njezinu tek započetu karijeru, vjenčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni menadžer koji se urotio protiv njih troje.

U očaravajućoj kombinaciji klasične animacije i akcije uživo, stvorena je nova priča za legendarne likove u kojoj su prisiljeni na nezamislivo – zajedničku akciju u kojoj će spasiti stvar.

Poznati dvojac u kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u distribuciji Blitza. Ulaznice za redovne ili 4DX projekcije možete kupiti na blagajnama kina ili online na web stranicama prikazivača.

B. L.


Tagged: , , , , , ,