Rundek Cargo Trio: Midnight Calypso

Novi singl Rundek Cargo Trija ‘Midnight Calypso’ najavljuje novi album koji izlazi početkom sljedeće godine.

Darko Rundek-IzmeđuDarko Rundek oduvijek je bio jedan od onih glazbenika koji vas pozivaju na razmišljanja i lutanja u poznate i nepoznate dimenzije pa bilo to s Haustorom, Cargo Orkestrom ili Cargo Trijom. Upravo s potonjim već godinama stvara glazbu koja objedinjuje njegov karizmatični karakter i neprekidno pomiče granice u sebi samom, a time i u slušateljima.

Jedna takva pjesma je novi singl ‘Midnight Calypso’ koji možete poslušati na ovom linku.

Mogućnosti koje vam ostavlja pjesma su neograničene. Hoće li vas sama glazba u pjesmi odvesti na neke daleke plaže ili će svijet postati pozornica za dvoje u ponoć, ostaje na vama da osjetite pjesmu, razigrate maštu i dopustite da probudi najljepše u vama.

To je ono što Darko Rundek donosi u svakoj svojoj pjesmi. Poigrava se s emocijama i u doslovnom smislu čini da glazba pomiče sve granice.

Jednu takvu karizmu kao što je Darko Rundek, novinar i glazbeni kritičar Ante Perković, objedinio je u svojoj knjizi koja je zapravo knjiga o pjesmama, a simbolično ju je nazvao ‘Rundek, između’. Knjiga se od prošlog tjedna nalazi na policama.

Menart

Foto: Nino Šolić

Tagged: , , , , , , , , , ,