Rundek Cargo Trio zatresao krov MSU-a

Neobično prohladni prvi dan ljeta protekao je upravo suprotno na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU-a zahvaljujući upečatljivom koncertu Rundek Cargo Trija za koji se tražila karta više.
Rundek Cargo TrioZavidan broj građana, koji su uspjeli na vrijeme ugrabiti svoju ulaznicu, beskrajno su uživali na prvom od šest koncerata pjevajući u glas uspješnice ovog osebujnog trija. No tu nije kraj, jer MSU je odlučio Zagrepčanima  prirediti uzbudljivo ljeto od 20. lipnja do 31. srpnja uz rock koncerte, filmove i izložbu Vlaste Delimar.

Dojmove s prve večeri ovog multimedijskog projekta, opisao je lider Darko Rundek:
‘Zadovoljan sam kako smo počeli ovu ljetnu priču. Uvijek nam je poseban gušt svirati za publiku koja uživa do kraja u našoj glazbi, a to smo itekako osjetili na koncertu u MSU. Kako je krenulo, veselimo se nastavku ljetne sezone.’

Ovaj multimedijski projekt osmišljen je kao niz prvoklasnih sadržaja za urbanu publiku uz vrlo pristupačnu cijenu ističe Branko Kostelnik, autor projekta i producent MSU-a. Tako će svi građani gladni kvalitetnih, urbanih događanja doći na svoje. S obzirom da je broj ulaznica ograničen, svi ljubitelji dobre svirke, filmova i legendarne izložbe neka što prije skoknu do blagajne MSU-a i osiguraju za sebe nikad uzbudljivije ljeto.

Na atraktivnoj lokaciji krovne terase MSU svake subote od 21.30 sati izredat će se velika domaća imena kao što su Elemental, Urban & 4, Gustafi, Bambi Molesters i Jinxi, a svaki petak čut će se na platou MSU-a i ‘Korijeni rocka’ uz svirku mladih rock bendova zajedno s DJ izvedbama.

Detaljan program može se pronaći na: MSU / Foto: Nina Đurđević (Pixsell)

Pročitajte još: Rockersko ljeto u MSU

Tagged: , , , , , , , , , , , ,