Rundek s Mostovima u Kanadi

Prošlo je već više od pola godine od izlaska albuma, ali interes za ‘Mostovima’ Rundek Cargo Trija ne jenjava. Nakon brojnih regionalnih nastupa koji su redom bili rasprodani, Rundekov trio uskoro odlazi u Kanadu jer 5. veljače nastupaju u Vancouveru, a 6. veljače u Torontu. Publika će moći uživati u bogatoj set listi od doba Haustora pa sve do formiranja trija i toliko hvaljenog albuma ‘Mostovi’.
Rundek Cargo Trio‘Veseli nas ići svirati u Kanadu. Daleko putovanje na drugi kontinent je već po sebi avantura. Prije desetak godina s Isabel sam radio i uživo svirao muziku za plesnu predstavu “Orestes”. Tim povodom proveo sam nekoliko tjedana u Vancouveru, tako da se nadam da ću na koncertu u prvim redovima gledati dobre plesače. Toronto je lijep i multikulturalan grad pa bi u njemu moglo biti šarene i živahne publike. Jedva čekamo vidjeti publiku koja nas tamo čeka. Bye! See ya!’, rekao je Darko Rundek.

Album ‘Mostovi’ proglašen je jednim od najboljih izdanja u 2015. godini s obzirom da se našao na gotovo svim top ljestvicama domaćih i regionalnih izdanja.

Osim Kanade, Rundek Cargo Trio u veljači će posjetiti i Beč, 13. veljače, u kojem su zadnji puta nastupili prije tri godine prilikom promocije ‘Plavog aviona’. Uz inozemne nastupe, trio očekuje i nastavak turneje ‘Mostovi’ i na proljeće, kako u Hrvatskoj tako i u ostatku regije.

M. R.


Darko Rundek (foto Sanja Matić)
Rundek Cargo Trio lansirao Mostove

Rundek Cargo Trio
Rundek odgovara: Ima ih!
Tagged: , , , , , , , ,