S Massimom na Šalati: Igor Geržina, Ivan Dečak i Nikša Bratoš

Nakon najave da njegov spektakl na zagrebačkoj Šalati otvaraju dvije dame, Elis Lovrić i Nina Romić, Massimo je publici koja će doći na koncert u petak 14. rujna priredio još iznenađenja. Ovoga puta to je gostovanje trojice glazbenika koji će pomoći Massimu ovu večer pod otvorenim nebom učiniti nezaboravnom.Igor Geržina, vrhunski saksofonist i veliki Massimov prijatelj, već je toliko puta gostovao na njegovim koncertima, ali svaki puta udahne novi život njegovim bezvremenskim hitovima. Još uvijek pamtimo njegov uspon na tribine Tvrđave svetog Mihovila u Šibeniku gdje je publiku zabavio plesnim pokretima i virtuoznom izvedbom.

Ivan Dečak, frontman Vatre i autor trenutačnog hita ‘Nama se nikud ne žuri’, još jednom će se pridružiti Massimu na pozornici kako bi publici priredili posebnu izvedbu.

Nikša Bratoš, producent i vrsni gitarist, pokazao je još jednom svoj multitalent. Osim što je napravio poseban aranžman za dio koncerta na Šalati, Massimu će se pridružiti i kao gitarist na nekoliko pjesama.

Massimo je ovog ljeta održao preko 20 koncerata u regiji te rasprodao dva uzastopna nastupa na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, na pulskom Kaštelu i opatijskoj Ljetnoj pozornici. Šalata će biti vrhunac ljetne turneje, a ulaznice za neke sektore već su rasprodane. Tako više nema karata za VIP sektor, a za tribine je ostalo još jako malo mjesta.

A. R.


Tagged: , , , , , , , , ,