Secret Garden: Multimedijalne projekcije u Arheološkom muzeju

Čarolija Adventa u Zagrebu započela je na nesvakidašnji, do sad neviđeni način. Jedinstvena Secret Garden adventska priča u dvorištu Arheološkog muzeja po prvi je put predstavila spoj najmodernije digitalne tehnologije, kulture i zabave u kojem ćemo uživati u narednim tjednima.Tehnologija 3D mappinga obasjala je zidove Arheološkog muzeja te stvorila jedinstveni futuristički doživljaj koji nas vodi u čarobna mjesta iz bajke i predbožićno vrijeme predstavlja na potpuno novi, suvremen način.

Brojne posjetitelje već prvog dana oduševila je i bogata gastronomska ponuda. Mesni i riblji specijaliteti, slavonske delicije te vegetarijanska, sushi i meksička ponuda na čak 14 adventskih kućica idealna su nadopuna za pravi božićni doživljaj ove zime.

Secret Garden svake nas adventske večeri vodi na novo putovanje. Dolazak virtualnog Djeda Božićnjaka, snježna Božićna bajka, hologramski koncerti poput onog Michaela Jacksona koji nas očekuje sljedećeg vikenda te nezaobilazna bogata gastro priča samo su dio čarolije koja obećava nezaboravno iskustvo Adventa.

Radno vrijeme Secret Gardena je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 24 sata, petkom i subotom od 10 do 01 sat, a nedjeljom od 10 do 23 sata. Jedinstveni Secret Garden, u koji se ulazi iz Gajeve ulice te Zrinjevca, otvoren je sve do 6. siječnja.

A. N.

Tagged: , , , , , , , , , , ,