Šegrt Hlapić na dar malim Vukovarcima

Šegrt Hlapić-Mile BiljanovićGrad heroj, Vukovar, ovog vikenda dobiva prvo kino u poslijeratnom razdoblju. CineStar Vukovar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji u povodu otvorenja poklanja posebnu projekciju Specijalnoj osnovnoj školi Josipa Matoša u Vukovaru – školi za djecu s posebnim potrebama.

Na projekciji koja se održava u nedjelju, 22. prosinca u 10 sati posebni gosti biti će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović koji će djeci podijeliti potpisane plakate filma i družiti se s najmlađima nakon filma. I glumci i redatelj pozdravit će sve posjetitelje projekcije filma u 11 sati koja je otvorena za javnost te nakon film odgovarati na pitanja publike.

‘Jako nas veseli što je upravo Šegrt Hlapić najgledaniji hrvatski dječji film od osamostaljenja s više od 124 000 gledatelja. Posebno nas veseli da ćemo, nakon što smo film prikazali u cijeloj Hrvatskoj, imati premijeru u Vukovaru.

‘Igrani film Šegrt Hlapić koji je snimljen prema romanu Ivane Brlić Mažuranić, svojom velikom gledanošću i interesom publike postao je  omiljen djeci kao i cijeloj obitelji. Na svečanu Vukovarsku premijeru doći će djeca glumci Hlapić i Gita te dio ekipe te se nadamo da ćemo u ovo blagdansko raspoloženje donijeti mnogo dobrote i veselja svim Vukovarcima’, izjavio je Silvije Petranović redatelj filma.

Najuspješniji kinoprikazivač u regiji, Blitz-CineStar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti u regiji za sve posjetitelje otvara 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall. CineStar Vukovar kruna je desetogodišnjeg rada najvećeg regionalnog kinoprikazivača na koji su neizmjerno ponosni.

CineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2. Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su 4 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

Select PR

Pročitajte još: Šegrt Hlapić – Pod starim krovovima , Šegrt Hlapić premašio brojku od 100.000 gledatelja , Šegrt Hlapić i dalje najgledaniji u kinima , Šegrt Hlapić krenuo u čudnovate zgode

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,