Serija Uspjeh na HBO od 6. siječnja

Prva serija iz originalne HBO Europe produkcije u našoj regiji ‘Uspjeh’ imat će premijeru 6. siječnja, kada će svih šest epizoda istovremeno biti dostupno gledateljima na platformi HBO GO. Istog dana prva će epizoda biti prikazana u 20 sati na HBO kanalu, nakon čega će po jedna nova epizoda biti emitirana nedjeljom u istom terminu.

Serija će istog dana imati premijeru u svim zemljama regije (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), te diljem Centralne Europe, Skandinavije i u Španjolskoj. Prva epizoda je već dostupna besplatno na HBO Adria YouTube kanalu.

Scenarij šestodijelne serije ‘Uspjeh’ potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobjednika HBO Adria First Draft natječaja, a redatelj je oskarovac Danis Tanović. Izvršni producenti serije su Steve Matthews i Johnathan Young (HBO Europe), nadzorna producentica je Emma Turner (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Europe), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi plan). Snimanje se većinom odvijalo u Zagrebu, a trajalo je od početka ožujka do kraja svibnja. ‘Uspjeh’ je snimljen u okviru sustava poticaja koje, u suradnji s Ministarstvom kulture, provodi HAVC.

Radnja ‘Uspjeha’ prati isprepletene priče četvero neznanaca, od kojih se svaki na svoj način bori sa svakodnevicom života u gradu, koje je nepovratno povezao nasilan događaj. Kako se posljedice njihovih djela počinju uvlačiti u svaki aspekt njihovih života, ti obični ljudi s različitim životnim pričama odlučuju ponovno uspostaviti kontrolu.

U glavnim ulogama su Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu i Marija Škaričić, dok ostale uloge nose Goran Bogdan, Goran Navojec, Leon Lučev, Nikša Butijer, Tena Gajski, Ivana Roščić…

HAVCTagged: , , , , , , , , , , , ,