Silente: Rekla si (video)

‘Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)’ novi je spot grupe Silente snimljen pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić.

Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o ‘Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako’, a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Da podsjetimo – pjesma ‘Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)’ objavljena je kao peti singl na aktualnom albumu ‘Neće rijeka zrakom teći’. Ujedno, grupa Silente je s tom pjesmom nastupila prošlog petka na Zagrebačkom festivalu i osvojila gromoglasan pljesak publike u Hypo centru. Da grupa ima jaku fan bazu potvrđuje i činjenica da dvije godine uzastopce nominirani za Večernjakovu ružu  (ove godine u kategoriji Glazbenik godine).

Sljedeće zagrebačko druženje benda i publike zakazano je za 20. veljače kada će nastupiti na najvećem samostalnom koncertu, u maloj dvorani Doma sportova. Upravo ta samostalna svirka bit će presedan na domaćoj glazbenoj sceni jer se ne pamti kad je jedan pop rock bend u svega tri godine od debi singla dogurao do dvorane koju su u proteklih 12 mjeseci rasprodavali Josipa Lisac, Urban & 4 i Pipsi.

A. R.


Silente
Silente: Neobranjivo

 

Tagged: , , , , , , , , , ,