Slaughter Nick: Nakon premijere – u kina

Slaughtera Nicka za predsjednika-premijeraOd ovoga tjedna ekskluzivno u Cineplexx kinima u Hrvatskoj započeo se prikazivati srpski hit film ‘Slaughtera Nicka za predsjednika’, jedan od pobjednika lanjskog Zagreb Film Festivala.

Prošloga je tjedna u punoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol u Zagreb održana je premijera za uzvanike kojoj su prisustvovali i članovi glazbene skupine Atheist Rap, koji se u filmu pojavljuju u sporednim ulogama, a čija je snimka koncerta kojom su proslavili 20 obljetnicu postojanja također prikazana u sklopu premijere.

Osim članova gAtheist Rapa, premijeri su prisustvovali i članovi glazbenih skupina Brkovi, Stillness i Mašinko, a poseban gost bio je i glumac Mile Biljanović, najpoznatiji po ulazi mladog šegrta Hlapića – hita
koji se trenutačno prikazuje u domaćim kinima.

Slaughtera Nicka za predsjednikaMalo podsjećanje na radnju filma:

Rob Stewart, nekoć poznati kanadski glumac, nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan… u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nick Slaughter – detektiv s konjskim repom i ‘galeb’ s plaže iz američke TV serije ‘Tropical Heat’ – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali stvar postaje još bizarnija – Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti bili organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je Nick Slaughter postao simbol slobode i demokracije za taj pokret, koji je naposljetku doveo do Miloševićevog pada.

Continental

Pročitajte još: U kinima: Slaughtera Nicka za predsjednika

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,