U kinima: Slaughtera Nicka za predsjednika

Ljubitelji dobrih filmova i obožavatelji glazbene skupine Atheist Rap ovoga će tjedna doći na svoje! U domaćim se kinima od ovoga četvrtka, 21. studenog započinje prikazivati jedan od pobjednika prošlogodišnjeg Zagreb Film Festivala – ‘Slaughtera Nicka za predsjednika’! Film će se prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima!
Slaughtera Nicka za predsjednika‘Slaughtera Nicka za predsjednika’ film je o propalom kanadskom glumcu koji igrom sudbine postane glavna zvijezda u Srbiji, a jedan od glavnih događaja u filmu svakako je i koncert glazbene skupine Atheist Rap održan 2009. godine u povodu proslave 20. godišnjice osnivanja ovog popularnog banda. Koncert je poseban zbog toga što mu je prisustvovao Rob Stewart, glavni lik filma ‘Slaughtera Nicka za predsjednika’, a kojeg su članovi skupine opjevali u  jednoj od svojih pjesama.

U četvrtak, 21. studenog u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol održat će se svečana premijera filma ‘Slaughtera Nicka za predsjednika’ povodom koje će, uz niz poznatih domaćih (glazbenih) lica, u Zagreb stići i članovi  skupine Atheist Rap. Tom prilikom uz sam film, posjetitelji će moći uživati i u snimci koncerta Atheist Rapa snimljenog 2009. godine u Novom Sadu kojim su proslavili 20 godina postojanja.

Film ‘Slaughtera Nicka za predsjednika’ u službenu kino distribuciju dolazi u četvrtak, 21. studenog ekskluzivno u Cineplexx kina!

Nekoć poznati kanadski glumac Rob Stewart nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan… u Srbiji. Nemajući  pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se zapravo radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nicka Slaughtera – detektiva s konjskim repom iz američke televizijske serije ‘Tropska vrućina’ – daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali, stvar postaje još bizarnija… Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je lik Nicka Slaughtera postao simbol slobode i demokracije za taj pokret koji je naposlijetku doveo do Miloševićevog pada…

Continental

Pročitajte još: U kinima: Slaughtera Nicka za predsjednika

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,