Solidea: Čarape za hladniji dio godine

Želim da se svaka žena osjeća lijepo, zadovoljno, seksi i zavodljivo čak i ako mora nositi kompresivne čarape. Upravo zbog toga sam stvorio Solideu kako bi svima pružio dobrobit i eleganciju, rekao je Enzo Pinelli, vlasnik talijanskog Solidea brenda.Upravo tu filozofiju, na mnoge okupljene dame u Högl shopu (Ilica 12, Zagreb) pretočila je Ira Stalzer, zastupnica brenda za Hrvatsku, predstavljajući jedinstven spoj zdravlja i mode.

Među njima su, kako bi upoznale ovaj brend, bile pjevačica Zdenka Kovačiček, glumica Mirta Zečević, književnica Sanja Pilić, stilistica Alma Premerl Zoko i model Ana-Lea Janžić.

Solidea čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome da li na radnom mjestu dugo sjedite ili stojite. Sadrže Meryl Skinlife inovativne mikroniti koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu, smanjuju celulit i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge.

Iako se o Solidea čarapama priča kao o ‘zdravim čarapama’ njihova kvaliteta, tradicija i kreativnost čine ih posebnim na tržištu. Ira Stalzer tako je predstavila kolekciju za hladniji dio godine u kojem dominiraju različiti modeli, boje, uzorci…

Modeli koji će obilježiti zimu 2020/2021

Solidea Selene – odlične preventivne hulahupke ugodne mekane teksture idealne za hladnije mjesece. Toniziraju noge i pospješuju cirkulaciju, a dostupne su u osnovnim zimskim bojama – tamno smeđoj, tamno sivoj i crnoj.

Solidea Venere (30/ 70 dena/140 dena) su hulahupke koje preveniraju blaži venski zastoj (70 dena) ili imaju umjereno jaku kompresiju prikladnu za slučajeve naglašene venske insuficijencije i venskog zastoja s izraženim venama i kapilarama. Model od 70 dena dolazi u četiri boje (dvije nude-sabbia i camel), izražajno smeđoj i crnoj, a Venere 140 dena u dvije nude nijanse (sabbia i camel) te crnoj boji.

Solidea Burlesque su hit ove zime. Riječ je o 70 denskim hulahupkama s elegantnim uzorkom mreže za personalizaciju osobnog stila daškom elegancije i zavodljivosti. Karakterizira ih uravnotežena kompresija 12/15 mmHg koja poboljšava perifernu cirkulaciju pomažući očuvati zdravlje nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. Pogodne su i za slučajeve gdje su zamjetni znakovi blažeg venskog zastoja. Zbog njihove uravnotežene kompresije, efikasno sprečavaju patološka stanja vena, te lijepo oblikuju noge. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized higijenskom funkcijom.

Solidea Wonderful Hips Shaper su hulahupke umjerene kompresije koje stišću tamo gdje je potrebno. Lijepo prianjaju uz srednji dio tijela (bez rolanja), a u svojem sastavu imaju mogućnost termoregulacije. U ovom modelu vam neće biti hladno ove zime.

Solidea Minerva 70 glitter su neodoljive hulahupke s elegantnim okomitim uzorkom i dodatkom glittera koje su pravi modni detalj svake posebne kombinacije. Odlično oblikuju noge, prikivaju nedostatke, a ujedno će vam biti toplo i udobno. Ove 70 denske hulahopke, uravnotežene kompresije 12/15 mmHg istaknut će figuru i potaknuti cirkulaciju, a vaše noge biti će poletne i odmorne.

Sve Solidea proizvode možete istražiti i kupiti na službenoj stranici www.solidea.com.hr ili ih potražiti u boljim ljekarnama.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , ,