Solidea: Unisex modeli čarapa od bambusa

Za sve one muškarce koji su se pitali kad će Solidea i za njih osmisliti čarapu koja lijepo izgleda i koja pruža kompresiju tijekom sjedenja ali i hodanja, dobra vijest.

Veljača je u znaku Socks for You Bamboo dokoljenki za muškarce i žene napravljenih od posebne tkanine izrađene u Solidea laboratoriju.

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara ‘mikrookruženje’ u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

Socks for You Bamboo napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtjeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

U liniji Socks for You, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model Opera u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji Type s motivom slova abecede.

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49.

Gdje kupiti? U ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

P. R.


Tagged: , , , , , , , ,