Soundtrack: Roger Waters The Wall

Soundtrack iz nedavno prikazanog filma Rogera Watersa i Seana Evansa ‘Roger Waters The Wall’, bit će u prodaji od 20. studenoga.Roger WatersFilm u kojem se uz koncertne snimke Waters prisjeća utjecaja rata na njegovu obitelj i ubojstva oca kojeg nikad nije upoznao, prikazan je ekskluzivno u odabranim kinima diljem svijeta samo jednu večer.

U izdanju Columbia/Legacy Recordings/Menart, izdanje će biti dostupno kao dvostruki CD, trostruki vinil i naravno digitalno. Ovo je suvenir Watersove rasprodane turneje 2010-2013 ‘The Wall Live’, koncertnog događaja koji nikog ne ostavlja ravnodušnim i koji se mora vidjeti i čuti. Na više od 200 koncerata diljem svijeta vidjelo ga je 4,5 milijuna ljudi čime je ta turneja postala najuspješnijom turnejom jednog solo izvođača u povijesti.

Izdanje nije samo za fanove koji su vidjeli show već i za one koji nisu te za one koji će prvi put otkriti ‘The Wall’, album Pink Floyda originalno objavljen 1979. godine. Soundtrack u kojem će uživati još generacije fanova, producirali su Nigel Godrich (Radiohead, Beck, Paul McCartney).

M. R.


 

Roger Waters
Ekskluzivna projekcija filma Roger Waters The Wall
David-Gilmour-Rattle-That-Lock
Glazbeni specijal: David Gilmour

 

Tagged: , , , , , , , ,