Ekskluzivna projekcija filma Roger Waters The Wall

Ekskluzivna projekcija koncertnog filma ‘Roger Waters The Wall’ održat će se u utorak, 29. rujna u odabranim kinima diljem svijeta. U Hrvatskoj će biti prikazan u 20 sati i to samo u kinima Cineplexx Centar Kaptol, City Center one Zagreb East i City Center one Split.

Bit će to savršena prilika za sve one koji uživo nisu mogli vidjeti ovaj spektakl (a i oni koji jesu da se prisjete jedinstvenog događaja ), da vide kako je Roger Waters, skladatelj, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Floyd, redizajnirao i podigao show ‘The Wall’ na još viši nivo.

Roger Waters The WallKreirao je vrhunski događaj s jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda stvorivši produkciju koja nadilazi sve do sada već viđeno na sceni.

Zasnovan na revolucionarnom albumu, može se predstaviti kao koncept film – umjetnički show koji zasljepljuje osjetila u kombinaciji s intenzivnim osobnim putovanjem u kojem se umjetnik suočava s gubitkom koji je doživio za vrijeme rata.

Nakon filma, gledatelji imaju jedinstvenu priliku uživati u specijalnom prilogu u kojemu Roger Waters, zajedno s kolegom iz benda Pink Floyd, Nickom Masonom, odgovara na pitanja obožavatelja iz cijelog svijeta.

M. R.


David Gilmour
David Gilmour: Singl i album Rattle That Lock
Tagged: , , , , , , , , , , , ,