Stanka Gjurić: Umijeće življenja na Lulu i Amazonu

Stanki Gjurić upravo je iz tiska izašla 12. knjiga pod nazivom ‘Umijeće življenja’.Stanka Gjurić-Umijeće življenjaZbog neriješenih problema u tisku s drugim dijelom zbirke ljubavnih savjeta ‘Otpovijed’, preko internetske stranice na kojoj je već objavila dvije knjige, ovaj put je, već najavljenu koja i dalje strpljivo čeka u redu, pretekla zbirka lirskih eseja. No, tako to ponekad biva kod objavljivanja knjiga putem interneta.

Osim na američkoj stranici Lulu, kupnja knjige uskoro će biti moguća i na Amazon.com. Ta je knjiga svojevrsni nastavak Stankine čuvene ‘Lekcije o drskosti’ objavljene prije 15 godina.

Autorica, očigledno crpeći nadahnuće iz vlastitog iskustva, kroz raznolike teme dotiče se također i muško-ženskih odnosa, ljudske sreće, nadanja, ljubavi, zloće, kao i onog dobrog u ljudima. Na jedan specifičan način bavi se i progovara o međuljudskim odnosima općenito, temama svima vrlo bliskim. Gjurić piše o vrlo važnim pitanjima koja se tiču svakog od nas, i s čime se svatko u svom životu na neki način susreo, ali jednako progovara i o samome čovjeku, njegovoj prirodi, istinom ga ogoljujući do kosti, pritom ne štedeći ni samu sebe.

T. M.


Pročitajte još: Stanka Gjurić: Ljubavni savjeti i filmska uloga , Stanka Gjurić: Vodič za ljubavne lutalice , Eseji na blogu Stanke Gjurić , Video poezija Stanke Gjurić


 

 

Tagged: , , , , , , , , ,