Staro a novo: Branimir mingle mall

U Zagrebu je svečano otvoren prvi mall za minglanje u Hrvatskoj, investicija vrijedna 5 milijuna eura.Branimir mingle mall novi je i jedinstveni koncept urbane destinacije u središtu grada, a riječ je o potpuno preuređenom Branimir centru i kao takvom jedinstvenom projektu na hrvatskom tržištu.

Otvorenju su uz predstavnike Supernova grupe, u čijem je vlasništvu Branimir mingle mall, i njihovih partnera prisustvovala i brojna lica javne scene. Okupljeni su uživali u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, za zabavu su se pobrinule pjevačica Zsa Zsa i DJ Rea, a kroz program ih je vodila Iva Šulentić.

Potpuna rekonstrukcija centra trajala je gotovo dvije godine, a uključivala je kompletno preuređenje interijera, eksterijera koji uključuje fasadu i okoliš te tri razine garaže.
‘Branimir centar je s godinama izgubio atraktivnost, ali su ostale odlična lokacija i navike potrošača da posjećuju kino te smo tu vidjeli veliki potencijal u novom pozicioniranju i prilagođavanju trendovima i potrebama tržišta. Od odlične ponude restorana, preko igraonice i kina, pa sve do sportskih sadržaja u teretani, Branimir mingle mall zasigurno će zadovoljiti sve zahtjeve nove generacije i modernog načina života. Vjerujem da smo novim konceptom kreirali ponudu koju će različiti ukusi birati za provođenje slobodnog vremena i druženje’, istaknuo je Markus Pinggera, član uprave Supernova grupe.

Posjetitelji centra tako mogu uživati u potpuno novom gastronomskom konceptu street food restorana. Gastroljupce će zasigurno razveseliti noviteti na hrvatskom tržištu – slovenski burger lanac Lars&Sven i Manga Sushi bar, a ljubitelji slastica uživat će u ponudi Biberon cakesa.

Kraj već postojećeg najposjećenijeg kina u Zagrebu – Cinestar Branimira te casina Wettpunkt, dječje igraonice i kafića . u okviru novog koncepta prošle je godine otvoren i ekskluzivni hotel Canopy by Hilton sa 150 soba, restoranom dizajnerskog potpisa ReUnion i kafićem Canopy Central café&bar. Uz to, otvoreni su i dizajnerski uređeni, OrlandoFit Fitness centar i restoran Umami, jedan od najomiljenijih street food restorana ljubitelja azijske fusion kuhinje.

B. L.

Tagged: , , , , , , ,