Staropramen unplugged experience piknik

Ovog vikenda Zagrepčane očekuje doživljaj na otvorenom pod nazivom ‘Staropramen unplugged experience piknik’ koji će biti prepun iznenađenja.

Teško je zamisliti da jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, skriveno dvorište i vrt Likovne Akademije, može postati još čarobnijom. No, uz dobru unplugged glazbu, mirisnu hranu, ispijanje osvježavajućeg piva s omiljenim društvom te vizualnim detaljima koji pozivaju na uživanje i opuštanje, sinoć se u srcu Zagreba dogodila prava ljetna čarolija. Glavni je krivac ‘Staropramen unplugged experience piknik’ uz koji zabave sigurno neće ne nedostajati ni u narednim danima.

Dekice, pletene piknik košare, svjećice i baldahini, zvuci najpoznatijih domaćih i svjetskih hitova u izvedbi talentiranih Matije Cveka i Alena Đurasa, bio je odličan uvod u ono što posjetitelje očekuje sve do ponedjeljka.

Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria. Sutra je na rasporedu Damir Kedžo, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka.

Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje pomno pripremljen i odabran program i na Rokovom perivoju, drugoj savršenoj lokaciji od 25. do 27. svibnja, gdje će prvi zasvirati Ljetno kino, u subotu Saša Lozar, dok su čast da zatvore ovo posebno Staropramen piknik iskustvo dobili Nela i Matija Cvek.

Poznato je da Staropramen od 1869. okuplja ljude i da priča o Staropramenu nikada nije bila samo priča o pivu. Druženje, uživanje na otvorenom u prirodi, hrana i piće, sve su to komponente koje zajedno čine savršen bijeg od pomalo dosadne svakodnevice u koju se svi ponekad uljuljamo. Staropramen već godinama njeguje svoju tradiciju i spaja ljude, pa možda baš na spomenutim savršenim Piknik lokacijama doživite iskustvo vrijedno uspomena za cijeli život.

Foto: Iva Kondić / Ante Gugić


Rijeka i Pula: Staropramen Burger tour

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,