Svježi spoj jogurta i multivitaminskog soka

U zelenoj oazi vrta Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, održan je Najcool ‘wow&boom’ brunch u povodu predstavljanja novog i inovativnog b.Aktiv LGG multivitamin drinka.Gosti su uživali u opuštenoj atmosferi pravog ljetnog bruncha, gdje su uz ugodnu glazbu i zdrave obroke ispijali obje verzije ovog spoja voćnog soka i b.Aktiv LGG-a, kao i posebno osmišljene bezalkoholne voćne koktele.

Koktele na bazi b.Aktiv LGG multivitamin drinka osmislio je i pripremio poznati koktel majstor Josip Nekić, a prisutne je oduševio voditelj Ivan Šarić, koji je kao iznenađenje sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa ‘Ples sa zvijezdama’, otplesao sambu s posebno pripremljenom koreografijom.

Inovaciju u obliku b.Aktiv LGG multivitamin drinka karakterizira svilenkasta tekstura, a riječ je o osvježavajućem spoju voćnog soka i b.Aktiva koji dolazi u dva neodoljivo osvježavajuća voćna okusa: beri boom i voćni wow. Beri boom donosi svježinu jabuke, grožđa, kupine, jagode, nara, borovnice, crnog ribiza, brusnice i trešnje, dok voćni wow osvaja kombinacijom ananasa, banane, jabuke, marakuje, naranče, breskve, manga, grožđa, kruške i marelice.

‘Iznimno mi je drago što danas imam priliku predstaviti ovaj osvježavajući ljetni napitak, idealan spoj voćnog soka i b.Aktiva LGG, obogaćen LGG-om i sa sedam vitamina koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta. Predstavljanjem ove inovacije Dukat je suvereno zakoračio u kategoriju bezalkoholnih pića proizvodom bez konkurencije, čime je još jedanput potvrdio svoju poziciju predvodnika novih trendova u domaćoj mliječnoj industriji. Kao i do sada Dukat će nastaviti stvarati inovativne proizvode koji odgovaraju potrebama suvremenog potrošača’, izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

Prirodnost i svježina jogurta uz voćno bogatstvo sedam vitamina (A, E, B1, B3, B5, B6 i B9), donose novu vrstu hranjivog i svježeg napitka kojeg ćete obožavati. U bočici od 330 grama b.Aktiv LGG multivitamin drink donosi neodoljivu svježinu voćnih okusa, a može se pronaći u rashladnim vitrinama diljem Hrvatske.

M. V.


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,