Teatar Gavran na Olibu s predstavom Zaboravi Hollywood

Ovogodišnje izdanje Olipskog ljetnog festivala obiluje izvrsnim koncertima i predstavama za sve generacije publike koja u velikom broju posjećuje sva festivalska događanja na ovom mirnom otoku zadarskog arhipelaga.Nakon izuzetnih koncertnih nastupa klape Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj i orkestra HRM s gostima te Vladimira Kočiša Zeca & The Banda, potom izvedbi predstava ‘Instrukcija’ i ‘Život je čudo’, koji su oduševili publiku, na redu je još jedna hit predstava. Naime, u subotu, 22. srpnja u goste dolazi Teatar Gavran s predstavom ‘Zaboravi Hollywood’. Odlična komedija Mire Gavrana, u režiji Miroslava Međimorca, na rasporedu je od 21.30 sati, a na festivalskoj pozornici igraju Željko Königsknecht (Gabrijel) i Jakov Gavran (Matej). Producentica predstave je Mladena Gavran.

Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.

Organizatori ovog ljetnog kulturno-zabavnog programa za Olibljane i njihove goste su Udruga OLIB i Kazališna družina Bastien. Produkcijska podrška projekta je kreativna platforma Organizam. Olipski ljetni festival traje do 12. kolovoza, a ulaz na sva festivalska događanja je slobodan. Dobrodošli.

Ivanka Bičak


Tagged: , , , , , , ,