Tenet: Povratak čarolije filma

Nakon pet mjeseci pauze vraća se čarolija filma na najvećim kino platnima u najboljem izdanju.

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva ‘Tenet’, Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena.

Filmsku internacionalnu ekipu čine Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh. Film je napisao i režirao Christopher Nolan, koristeći IMAX i 70mm formate filma kako bi priču doveo na velika kino platna.

Nolanov kreativni tim uključuje i megazvijezdu Travisa Scotta i njegovu pjesmu ‘The Plan’ koja će se naći na soundtracku novog filma. ‘Ne mogu to ni objasniti’, nedavno je Scott rekao o filmu. ‘Vi ga doslovno morate samo gledati. To je totalno ludo. ‘Tenet’, u distribuciji Blitza, pogledajte u IMAX i 4D formatima, a ulaznice su dostupne online ili na blagajnama kina.

B. L.


Tagged: , , , , , , , ,