Teška industrija obilježila 40 godina karijere

U rasprodanoj zagrebačkoj dvorani Lisinski, Teška industrija održala je koncert za pamćenje, te na najbolji način proslavila 40 godina karijere.

Teška industrija, Arsen Dedić i Zdravko Čolić‘Ovo je koncert koji će se dugo pamtiti’, komentiralo se u publici, a da je zaista tako, članovi benda postali su svjesni tek nakon nastupa koji je publiku digao na noge već od prve pjesme.
‘Upustiti se u ovako nešto, i to u KD Vatroslava Lisinskog je bilo hrabro, pa čak i bahato s naše strane. Ali jedino tako se i uspije. Rasprodati ‘hram glazbe’ i držati dva i pol sata zadovoljnu publiku koncentriranu pa ih povremeno dizati na noge, i da s vama cijelo vrijeme pjevaju, nije baš jednostavno. Moji prijatelji su učinili da koncert i vizualno bude na svjetskom nivou. Nogomet je sinoć bio u drugom planu, što se tiče Hrvatske s potpunim pravom’,rekao je basist banda Ivica Propadalo.

Pjevačica Lea Mijatović oduševila je vokalom i sigurnošću na pozornici, ali i sa lakoćom izvođenja pjesama u duetu s gostima. Tako je, osim Kemala Montena, s kojim imaju zajedničku pjesmu ‘Majske kiše’, dobila same pohvale i od ostalih kolega, koji su imali čast podijeliti pozornicu s ovim poznatim rock bendom.
‘Super je osjećaj ne imati ni punih 30, a obilježiti 40’, izjavila je Lea Mijatović nakon koncerta.

Teška industrijaPodsjetnik na stare, ali i nove hitove, upotpunili su brojni glazbeni gosti (Zoran Predin, Arsen Dedić, Kemal Monteno, Nikša Bratoš, Miroslav Bartulica…) koji su, skupa s bandom, atmosferu doveli do usijanja. Dugo skrivani gost iznenađenja, Zdravko Čolić, bio je šlag na ovoj slavljeničkoj torti, pa je njegov dolazak na pozornicu bio popraćen glasnim povicima ženskog dijela publike.

Teška industrija ovim je koncertom pokazala da još mnogo toga mogu dati svojoj publici, i čini se da ono najbolje tek dolazi.

Na koncertu su snimljeni kadrovi za spot Pomračenje srca za koji su korišteni su materijali HRT-a i CMC TV-a.

Hamar Media

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,