Teška industrija rasprodala slavljenički koncert

Veliki koncert kojim danas (utorak, 15. listopada), poznata rock grupa Teška industrija, obilježava svojih 40 godina karijere u Lisinskom, rasprodan je.

Teška industrijaNa ovom koncertu dugo se radilo na pripremanju scenografije i odabiru savršenog spoja zvuka i slike. Jedini problem je bio kako odabrati kolege koji će im se pridružiti na sceni, jer poznato je kako Teška industrija njeguje prijateljske odnose s mnogima. Neki će biti na pozornici, a drugi već imaju rezervirano mjesto u publici.

– Teška industrija rasprodala Lisinski na dan kada hrvatska igra nogomet. Rock pobijedio nogomet! Jako smo iznenađeni, iznad svih očekivanja. Hrvatska igra nogomet, Bosna igra povijesnu utakmicu, naša matična država slavi Bajram, a isto tako i mnogi naši sugrađani u gradu Zagrebu. Ali Teška je rasprodala Lisinski. Ta dvorana je hram glazbe i nju osvojiti nije lako. Mislim da tu šansu nije do sada dobio niti jedan rock band. Scenografija od 200 m2 led zavjese i do sada neviđenog lighta je već na pozicijama. Filmovi i jinglovi su gotovi. Kamere HRT-a su već postavljene. Naš prijatelj Krešimir Dolenčić je već predao scenarij. Jadran film nam je ustupio prava emitiranja filmova iz 1973. godine. Većina naših gostiju je već u Zagrebu – rekao je Ivica Propadalo, te za kraj dodao kako danas dolazi i gost iznenađenja, miljenik ženskog dijela publike.

Hamar Media

Pročitajte još: Teška industrija – 40 godina

Tagged: , , , , , , , ,