The Frajle otvorile novosadski Exit

Festival Exit otvorio je vrata još jednim nezaboravnim izdanjem na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a na glavnoj pozornici, zasluženo, nastupile su i The Frajle, bend koji čine četiri iznimne žene koje i hrvatska publika naprosto obožava.Potvrda njihove popularnosti u Hrvatskoj su dva ovogodišnja rasprodana koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski te nedavni koncert na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča uspijevaju nešto uistinu posebno – na jednom koncertu držati publiku na nogama, zainteresiranom, nasmijanom i raspjevanom kroz čitav svoj repertoar. Upravo se to dogodilo i na glavnoj pozornici Exit festivala prije nastupa svjetski poznate glazbenice LP. Prisutne su osvojile izvodeći vlastite pjesme poput ‘Menjam dane’, ‘Ljubav na dar’ i ‘Ich Liebe Dich’ kao i poznate hitove poput Bajagine ‘Tišine’, Oliverove ‘Imala je lijepu rupicu na bradi’ i ‘Sweet Child of Mine’ Guns ‘n’ Rosesa.

‘Otvoriti Exit, najbolji festival u Europi, nastupati u svom gradu – Novom Sadu, pjevati ispred jedne od najvećih svjetskih zvijezda – LP, doživjeti da ona sharea naš nastup s pozornice na svom instagram profilu uz poruku My friends @thefrajle... Velika je to čast za nas! Jedan od najljepših dana u našem životu, sigurno. Mogle bi reći da su se mnogi naši snovi ostvarili! LP je jako simpatična. Družile smo se u backstageu, poklonile smo joj naš CD da ponese malo vojvođanskog tanga sa sobom na put’, izjavile su Frajle.

C. R.


Tagged: , , , , , , ,