The Frajle: B strana ljubavi

Nevena, Jelena, Marija i Nataša, novosadski bend poznatiji kao The Frajle, objavile su novi album i nastavak humanitarne suradnje s Udrugom Sve za nju.
FrajleS albumom ‘B strana ljubavi’, u izdanju Aquarius Recordsa, Frajle su ponovno napravile korak naprijed, donijele novi zvuk, pjesme na španjolskom i francuskom i sve to kroz suradnju s Antom Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnificom. Producent albuma je Vojislav Aralica.

Ovim albumom nastavljaju i humanitarnu misiju pomaganja Udruzi Sve za nju i ženama oboljelima od raka. Naime, od svakog prodanog CD-a, koji se može naći  dm-ovim prodavaonicama, izdvaja se 15 kuna donacije za Udrugu.

U sklopu prošlogodišnje akcije i suradnje s Frajlama prodajom njihova CD-a ‘Meni trebaš ti’, skupljen je značajan novac za financiranje rada Centra za psihološku podršku ženama oboljelim od raka. U pet mjeseci je prodano 4.413 CD-a što je vrlo respektabilna količina u današnje vrijeme. Frajle su pokazale da nisu slučajno postigle ovakav uspjeh. Ovoliki broj prodanih primjeraka u Hrvatskoj ih stavlja u kategoriju najtiražnijih pet izvođača tijekom prošle godine u Hrvatskoj.

Na promociji se u ime Udruge Sve za nju, Ljiljana Vukota zahvalila na velikoj podršci Frajli, koja je započela 2014. godine s kampanjom ‘Meni trebaš ti’, i napomenula će kako značajna financijska sredstva koja Frajle izdvajaju od prodaje albuma, biti utrošena na rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka.

A. K.


Sve za nju-Keune
Keune od srca – Sve za nju
Tagged: , , , , , , , , , , ,