Timberland: Nova kolekcija za hladnije dane

Modni brend Timberland predstavio je modele za hladniji dio godine – u fokusu je odjeća proizvedena u skladu s prirodom i uniseks modeli kojima je teško odoljeti.

Čizma glavu čuva, kaže stara narodna poslovica, a kada je još kvalitetna, izrađena od kože, impregnirana s potplatom koji odolijeva gotovo svim podlogama, urbani muškarci i žene trebaju biti sigurni da će zima proći u sigurnim i toplim koracima. Tako je u Timberland shopu Arena Centra započela promocija aktualne kolekcije modnog brenda Timberland, stavljajući u fokus modele obuće i odjeće u kojima će se pronaći gotovo svi.
 
‘U sezoni jesen/zima 2022/2023. Timberland u fokus stavlja odjeću i obuću proizvedenu na način koji ujedno štiti i obnavlja prirodu. Misija stvaranja zelenog planeta uz proizvode s minimalnim otiskom i utjecajem na prirodu tako se odražava na ekološkim inovacijama u većini komada koji čine kolekciju. Od najnovije GreenStride™ obuće izrađene od obnovljivih prirodnih materijala do robusne outdoor odjeće dizajnirane za sve vremenske uvjete. Ove je  sezone sve u znaku hrabrog poteza u proizvodima koji vas štite od hladnoće, pomažu da ostanete zaštićeni te da uživate na otvorenom’, pozdravio je u ime Timberlanda store menadžer Bernardo Jernejšek. 
 
Kroz priču o načinu proizvodnje i prepoznatljivim dizajnom, tijekom promocije je naglašeno da je misija Timberlanda i to da boravak u prirodi bude nesputan. U skladu s time nastala je nova GreenStride™ TBL Turbo obuća atraktivnog izgleda koji potiče na aktivnost. Kultni detalji dolaze u prepoznatljivoj Timberland žutoj boji, dok debeli GreenStride™ potplat daje maksimalnu udobnost i moderan izgled. Lagani OrthoLite® ulošci osiguravaju udobnost pod nogama, a Defender Repellent Systems® pomaže da obuća uvijek izgleda kao nova. Ovaj progresivni outdoor model obuće lagan je za stopala ali i za cijeli planet, odgovorno izrađen od Better Leather kože iz štavionice koju je Leather Working Group ocijenila srebrom zbog ekoloških praksi i ReBOTL™ tkanine koja sadrži najmanje 50 posto reciklirane plastike.
 
A što je s odjevnim kombinacijama? 
 
Već unatrag nekoliko modnih sezona nagrađena je misija TImberlanda da se, osim kod obuće, i prilikom proizvodnje odjeće i modnih dodataka koriste metode i materijali koji su u skladu s prirodom. Posebna zvijezda aktualne kolekcije je unisex Comfort Luxe Essentials kolekcija odjeće, izrađena od prirodno mekog organskog pamuka koji je uzgojen bez otrovnih pesticida ili štetnih kemikalija te Tencel™ x Refibra™ tkanine dobivene od kombinacije drvne mase iz održivog izvora i recikliranog pamuka. Boje odjeće u skladu su s kolekcijom obuće, pa je vrlo lako kombinirati Timberland total look. Kako to napraviti pokazala je stilistica Alma Premerl Zoko koja je za četiri TImberland modela – tenisačicu i Miss sporta Hrvatske Bornu Mohač, influencericu i dizajnericu interijera Niku Laličić, pjevača Bojana Jambrošića i talentiranog mladog košarkaša KK Furnir Emila Savića osmislila po dva izlaza pokazujući Timberland kombinacije za sve prigode. Posebno je bilo zanimljivo vidjeti uniseks modele trenirki, majica i hudica začinjenih modnim detaljima.
 
Više o kolekciji saznajte na www.timberland.hr.
 
A.P.Z. / Foto: Nikola Zoko 
 

 
Timberland: Nova kolekcija na Dan planeta Zemlje


Tagged: , , , , , , , , , , ,