Timberland: Nova kolekcija u Arena centru

Nakon velikog makeovera prestižni Timberland shop u zagrebačkom Arena centru zablistao je novim sjajem. S prvim danima proljeća predstavljen je novi koncept trgovine dizajniran s ciljem povezivanja brenda i zajednice kako bi se stvorilo čarobno iskustvo kupovine.Poznato je kako Timberland nadahnjuje ljude da provedu vrijeme na otvorenom u prirodi i čine svijet boljim što će se posebno moći doživjeti i 1. travnja kad ova trgovina ima službeno svečano otvorenje uz prigodan popust.

Vikend shopping iskoristio je ‘prirodnjak’ i naš najpopularniji meteorolog Zoran Vakula koji je, u društvu svoje kćeri gimnazijalke Lune, odabrao za sebe neke proljetne Timberland novitete. Dok su tatu zanimale jakne i košulje napravljene od najfinijih prirodnih ali i tkanina nastalih uz poštivanje ekološke održivosti, njegova jedinica Luna kombinirala je modne detalje. Posebno su joj ‘za oko’ zapeli komadi napravljeni na novoj GreenStride tehnologiji gdje udobni potplati pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koje je Timberland ikad izmislilo.

‘Evo, ovo su sve idealni komadi za nošenje ovog proljeća. Kako sada stvari stoje, svaki dan će biti sve toplije, pa ćemo brzo uskočiti u lagane košulje, majice kratkih rukava i laganu obuću koju upravo kombiniram’ – bila je Vakulina reakcija na pitanje kakvo nas vrijeme očekuje u idućem periodu.

‘Nakon kratkotrajne promjene vremena za Uskrs proljeće će napokon pokazati svu svoju ljepotu. Svakim danom će biti sve toplije pa će sve više ljudi poželjeti boraviti na svježem zraku!’, zaključio je Vakula što je zapravo super jer Timberland u svojoj proljetnoj kolekciji ima dva osnovna cilja – biti u skladu s prirodom, ali i čovjekom koji voli i poštuje prirodu.

Želite li isprobati Timberland novitete i stvoriti svoje proljetne kombinacije, Timberland vas očekuje 1. travnja u Arena centru s prigodnim popustom na cijelu kolekciju koju odaberite uz modne savjete stilistice Alme Premerl Zoko. Svi ste pozvani, nemojte propustiti!

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , ,