Solidea Silver wave: Anticelulitne tajice

Proljeće je i kalendarski počelo, a s njime i intenzivna priprema za topliji dio godine. Slijedi obračun sa suvišnim kilogramima, ali i tvrdokornim celulitom, koji i mršavim i punijim ženama podjednako stvara problem.Sve dok ne isprobaju revolucionarni proizvod na domaćem tržištu – Solidea Silver wave tajice koje potiču cirkulaciju te izvlače višak vode i toksina iz tijela, uz prirodne kretnje tijela tijekom dana. One su, zajedno s ostalim Solidea proizvodima za sport, predstavljene u zagrebačkom Fitness klubu Invictus. Na predstavljanju su bile glumice, Barbara Vicković i Mirta Zečević, model Ana Lea Janžić i stilistica Alma Premerl Zoko. Budući da puno trči maratone, ali i vježba, liniju Solidea Active energy dokoljenki za vježbanje testirao je trener Radovan Stošić.

‘Godinu dana nakon poroda (u trudnoći sam dobila 30 kg), borila sam se s 15 kilograma viška i obilnim celulitom koji je bio bolan na dodir. Uz hormonalne promjene koje prate trudnoću, napravila sam u tom periodu(i tijekom trudnoće) sve greške koje pridonose nastanku celulita: nezdrava prehrana, nedovoljno kretanje, mali unos vode… Sve je to dovelo do nagomilavanja otpadnih tvari u masnim stanicama i njihovo bujanje, odnosno celulit. Logičan korak bile su masaže, koje bi potaknule limfu u čišćenju smeća, što je već nakon prvog tretmana za mene bilo prebolno’, rekla je u uvodnom predstavljanju Ira Stalzer, direktorica tvrtke Naos Plus, generalnog zastupnika za hrvatsko tržište.

Ira, je ispričala i to kako je listajući jedan talijanski časopis, naišla na oglas za anticelulitni steznik. Kako ga nigdje nije pronašla u ljekarnama, kontaktirala je proizvođača. Nisu imali predstavnika za Hrvatsku, pa ih je zamolila nekoliko uzoraka. Sve ostalo je povijest…

Kako djeluje Solidea Silver wave?
Steznik, od kojeg su napravljene tajice, pruža mikromasažu tijelu zbog specijalnog valovitog tkanja. Kod prirodnih tjelesnih kretnji, odnosno aktivacije mišića, valovita struktura u kombinaciji s radom mišića potiče limfu, zaglađuje kožu, oblikuje bedra i bokove. Poželjno je tajice nositi najmanje šest sati dnevno, piti puno vode i biti u pokretu. Ako u njima i trenirate ili vozite bicikl, rezultati će biti bolji.

Kako i kada nositi Silver wave?
Steznik je savršeno mekan i udoban. Ima (kao i svi Solidea proizvodi) ravne šavove pa se neće vidjeti ispod odjeće. Može se nositi cijeli dan: na poslu, u šetnji, u teretani. Kada ga skinete, na koži će ostati udubljenja u obliku valova na stezniku koja nestaju za jedan sat, a koža je glatka i kompaktna. Steznik je dostupan u dvije dužine, do polovice bedara (za lokalizirani celulit na bokovima i bedrima i toplije mjesece) te dužine tajica za kompletan anticelulitni tretman od gležnja do struka. Oba modela (i duge i kratke tajice) možete nositi godinu dana.

Novitet za proljeće 2021- Solidea Active energy dokoljenke
Za sportske aktivnosti (trčanje, vožnja bicikle, teretana, hodanje, planinarenje…) Solidea je dizajnirala Active energy dokoljenke koje brzo uklanjaju mliječnu kiselinu i regeneriraju mišiće. Trodimenzionalna valovita tkanina s bakteriostatskim vlaknima održava optimalnu temperaturu i transpiraciju te sprječava pojavu neugodnih mirisa čak i nakon višesatne upotrebe. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra prisutna su u svim Solidea proizvodima kako bi koža ostala čista, suha i zdrava. Kompresivna odjeća u sportu služi kako bi se pojačale performanse i ubrzao oporavak nakon treninga.

Gdje kupiti?
Sve Solidea proizvode potražite u boljim ljekarnama i putem Solidea web shopa.

P. R. / Foto: Nikola ZokoTagged: , , , , , , , , ,