Tradicionalni šarm Njemačke u bavarskom restoranu Maximilian

Regionalni ured Njemačke turističke zajednice, na druženju za medije u bavarskom restoranu Maximilian u Zagrebu, predstavio je svoju tematsku kampanju za 2015. godinu posvećenu tradiciji i običajima koji oblikuju sliku Njemačke kao turističke destinacije u inozemstvu.Bavarski restoran MaximilianOslanjajući se na tri područja: Njemačka na kulinarski način, Živa tradicija te Umjetnost i rukotvorine, kampanja povezuje pozitivnu, modernu sliku Njemačke kao turističke destinacije sa živom, autentičnom tradicijom i njezinom ukorijenjenošću u današnjem društvu.

U Hrvatskoj kao najvećem izvornom tržištu regije Njemačka je kao turistička destinacija u prošloj godini sa 770.000 putovanja ostvarila nevjerojatan tržišni udio od 27 % i time potvrdila apsolutno prvo mjesto kao jedna od najpopularnijih međunarodnih destinacija među Hrvatima.

Tijana Đuričić, Valentin Gescher i Ivana TušekPozdravni govor održao je Valentin Gescher, voditelj djela za gospodarstvo u Veleposlanstvu Savezne Republike Njemačke u Zagrebu, dok je godišnju temu promocije Njemačke turističke zajednice predstavila Tijana Đuričić, PR menadžer Regionalnog ureda Njemačke turističke zajednice za Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumunjsku i Srbiju.

Nakon uvodnog prezentacijskog dijela prisutni mediji imali su priliku kušati tradicionalne njemačke delicije zaokružene prigodnim ambijentom bavarskog restorana Maximilian.

P. R.


Pročitajte još:

1-ErfurtTuristički djelatnici iz cijelog svijeta u Njemačkoj
1-Weimar-glavni trgTuristički djelatnici iz cijelog svijeta u Njemačkoj (2)


Tagged: , , , , , , , , , ,