Uff pića: Voda s kisikom, 100% prirodni sokovi i vina u limenci

Osvježenje sada dolazi u totalno novom obliku kakvog još niste probali.Uff drinks nova su pića na hrvatskom tržištu koja u svom asortimanu obuhvaćaju vodu obogaćenu kisikom, 100% prirodne sokove bez dodanog šećera, zatim crno i bijelo vino te bevandu (tradicionalno miješanu i gotovu za konzumaciju). Dolaze u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu.

Nova kategorija na tržištu – nemjerljiva s drugim proizvodima

Uff drinks unose revoluciju na tržište s potpuno drugačijim konceptom kakav do sada još nije viđen. Brend je nastao na ideji inovativnih i dosad neviđenih proizvoda kod nas, ali i šire. ‘Prvobitna ideja je bila da se osmisli nešto, što do sada nije viđeno na hrvatskom tržištu, kako bismo ga obogatili i promovirali izvan samih granica. Uff pića, krenuvši od vode preko stopostotnih prirodnih sokova do vina pakiranih u praktična pakiranja, svojim okusom odskaču od klasičnih osvježenja, a svojom funkcionalnom, ali estetskom ambalažom kojom brinu za okoliš, potpuno su novi doživljaj osvježenja kakav niste imali prilike isprobati’, izjavila je Anna Sergejevna Mišar iz Uff pića.

Uff Voda s energijom kisika za cijelo tijelo

Uff voda vrhunske je kvalitete s dodatkom čistog kisika koji pomaže tijelu da osigura dovoljno energije za svakodnevne izazove.

Voda je dezinficirana UV tehnologijom, idealne mineralizacije i s udjelom kisika do pet puta više nego obična voda. Koliko će naša koža biti hidratizirana ovisi o tome koliko vode pijemo dnevno, a puno toga ovisi i o tome kakva je voda koju pijemo. Uff voda je novo i očaravajuće iskustvo kakvo do sada još niste okusili, a ono što je najvažnije brine za vaše zdravlje.

Uff 100% prirodni sokovi

100% prirodni sokovi dolaze od koncentriranog soka od voća, bez dodanog šećera u tri zamamna okusa. Sok od ananasa pun je enzima koji pospješuju probavu i potiču mršavljenje, sok od naranče bogat je izvor vitamina C koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, a sok od jabuka pun je antioksidanasa koji su aktivatori metabolizma. Osim svoje prirodne slatkoće, ananas blista jer između ostalih hranljivih sastojaka nudi i kalcij, mangan i vitamin C. Sok od ananasa može smanjiti upalu povezanu s artritisom i drugim poremećajima zglobova i smanjiti oticanje ozljeda mekog tkiva. Prirodni sok od jabuke izvor je vitamina, minerala, pektina, organskih kiselina. Antioksidativna svojstva soka od jabuke su bez presedana. Piće normalizira rad moždanih ćelija, uklanja slobodne radikale, pospješuje obnavljanje i pomlađivanje stanica, bori se protiv sklerotičnih manifestacija u krvnim žilama, sudjeluje u oksidacijskim procesima i štiti stanice od uništenja. Konzumacija soka od naranče također ima jako puno prednosti. Askorbinska kiselina u kombinaciji s karotenom i tokoferolom ima jaka antioksidativna svojstva, pročišćava krv iz kolesterola, jača zidove krvnih žila, povećava njihovu elastičnost, smanjuje propusnost. U isto vrijeme utječu na stanice, značajno produljujući njihovu vitalnu aktivnost, čime pomlađuju tijelo.

Uff vina idealna su za uživanje u svim prilikama

Osim vode i sokova, u ponudi su još i Uff vina, bijelo, crno i bevanda. Vino dolazi u inovativnom pakiranju vrhunskog i zanimljivog dizajna od 250 ml. Malo pakiranje omogućuje njegovu dostupnost u svim prilikama, a mogućnost prijenosa u manjim hladnjacima od izrazite je koristi nautičarima, te ostalim izletnicima koji uživaju u vinu.Pakiranje je prikladno za jednokratnu konzumaciju bez nepotrebnog hlapljenja. Potražite Uff Rizling, vino jedinstvene citrusne note zapakirano u originalnoj ambalaži u pravoj mjeri. Ovo vino proizvodi se nakon što se ukloni koža s grožđa i sjemenke te se iste pomiješaju s kvascem i odleže neko vrijeme u bačvama od nehrđajućeg čelika. Uff crno vino sorte Vranac, odličan je antioksidans i saveznik u borbi protiv alergijskih reakcija i virusa. Kao i kod gotovo bilo koje hrane ili pića, velike doze vina mogu biti štetne za naše zdravlje, ali isto tako, umjerene doze nam mogu biti i jako korisne, a upravo je takva Uff doza. Svaki ljubitelj ovog pića od sada može uživati u vrhunskoj bevandi u limenci. Što drugo poželjeti? Bevanda je vino pomiješano s vodom, tradicionalno piće Dalmacije, ali i cijelog jadranskog područja. Do sada na našem tržištu nije zabilježena prisutnost ‘gotove“ bevande u ambalaži, koja je spremna za konzumaciju odmah.

Ambalaža u standardima visoke kvalitete

Uff drinks dolaze i u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu. Ambalaža zadovoljava standarde visoke kvalitete, a posebna briga posvećena je strogim higijenskim uvjetima, što se očitava i u higijenskom poklopcu koji omogućava razdjelnicu između vanjskog okoliša i dijela ambalaže za koji je nužno da ostane higijenski čist za konzumenta prilikom konzumacije tekućine. Pića dolaze u aluminijskim pakiranjima od 250 ml, koje se vrlo lako mogu reciklirati. Uff pića pune se u punionici u Splitu, a osim trenutne ponude u planu su i funkcionalne vode. Za sada ih možete kupiti na benzinskim postajama u Hrvatskoj i Konzumu, a uskoro je planirano širenje i na tržište u Europi i Srbiji.

A. K.


Tagged: , , , , , , , , , ,