Urban u filmu Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa

Glazbenik Damir Urban i glumac Goran Bogdan, uz hrvatskog koproducenta Embrio Production Zagreb, dio su novog projekta redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma ‘Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa’.
Damir Urban i Nikola VukčevićOsim što je ostvario ulogu u filmu, Urban s crnogorskim redateljem Vukčevićem surađuje i na način da je snimljena jedna pjesma posebno za film, koja će biti popraćena i već snimljenim spotom. Riječ je o Urbanovoj obradi pjesme ‘Ne brini’, beogradskog sastava U škripcu. Kako to zvuči u Urbanovoj interpretaciji i s kadrovima iz filma – imat ćemo uskoro priliku čuti i vidjeti.

U filmu ‘Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa’ uloge tumače: Goran Bogdan, Emir Hadžihafizbegović, Momčilo Otašević, Ana Sofrenović, Branimir Popović, Petar Božović, Nebojša Glogovac… Film je nastao po motivima drame ‘Instant’ poznatog srpskog pisca i redatelja Đorđa Milosavljevića, po scenariju Milice Piletić i redatelja Vukčevića, a sniman je u Podgorici, Londonu i Zagrebu.

Prvi službeni trailer filma prati isključivo prvi glavni motiv filma – Stankove osvete (glumci Momčilo Otašević i Goran Bogdan koji u rasponu od 15 godina igraju isti lik – Stanka), dok će ostali segmenti filma biti prikazani narednim trailerima, koji su već završeni, a njihovo emitiranje počet će prije definiranja datuma premijere filma.

Dječaci

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,