Varaš ga, ne ostavljaš ga: Kabaret Arijane Čuline

U petak, 12. travnja (20 sati), Francuska alijansa Rijeka organizira satirični kabaret ‘Varaš ga, ne ostavljaš ga’ Arijane Čuline kojoj se u izvedbi priključuje Mirella Meić.

Ova humorna trač partija spoj je naizgled nespojivog, francuskih šansona i duhovitih komentara dviju Splićanki koje govore o ljubavnom životu šansonijera te ljubavi i braku općenito.

Satirični komad u majstorskoj izvedbi većinom se oslanja na razgovor o životima i nesretnim sudbinama poznatih šansonijera, poput Edith Piaf, iz čijeg je citata preuzet naslov samog kabareta. Arijana Čulina nas uz Mirellu Meić uvlači u izvedbu prožetu duhovitim komentarima o odnosima između muškaraca i žena. Uz sve to predstava je začinjena glazbenom pratnjom Danire Ipavec na harmonici i klaviru uz čije će note zasigurno zaigrati stopala, a izvedbom nekih od najistaknutijih francuskih šansona u izvedbi Čuline i Mejić podsjetit će na ljubavne priče i krahove nekadašnjih šansonijerskih zvijezda.

Uz karizmatičnu i afirmiranu glumicu poput Arijane Čuline te pjevačicu s 30-godišnjom istaknutom karijerom, Mirellom Meić, ovaj satirični komad isprepleten duhovitim i slikovitim prikazima ljubavi ostavlja poseban dojam i donosi nezaboravno iskustvo.

Ulaz na predstavu je besplatan, a s obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, potrebno je rezervirati mjesto putem maila udruge: [email protected]

A. I. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , , ,