Vaterpolisti snimaju kampanju na suhom

Četiri hrvatska vaterpolska reprezentativca ovih dana u Zagrebu snimaju novu kampanju koja izlazi ususret Europskom prvenstvu u Budimpešti.Vaterpolisti-kampanjaLuka Bukić najmlađi je sudionik kampanje. Njegov kolega, Marko Bijač, prije nekoliko dana proglašen je najboljim golmanom regionalne Triglav Jadranske vaterpolske lige. Zlatnom olimpijcu Paulu Obradoviću snimanja nisu strana pa se i na ovom zabavio, dok je Petar Muslim otkrio neke svoje nove talente.

‘Vesele nas snimanja i akcije i izvan bazena. Kako je zadnja kampanja za kalendar prošla iznad svih očekivanja, od ove očekujemo da dođe do srca naših vjernih navijača i ljubitelja vaterpola!’, izjavio je Paulo Obradović.

Kampanju posvećenu navijačima i ljubiteljima vaterpola, kojom će pozvati na podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo, snima Goran Matijašec čiji studio posljednjih dana odiše veseljem i pozitivnom emergijom.

‘Ovo nam je druga zajednička kampanja. Za razliku od prve, moram priznati da su dečki puno opušteniji i vjerujem kako će rezultat biti izvrstan. Priča je pozitivna, upućena svima nama, a vaterpolisti su je odradili kao da se poziranjem bave svakog dana!’, otkrio je fotograf.

Kampanja kreće početkom lipnja ususret Europskom prvenstvu koje se u Budimpešti igra od 13. do 26. srpnja. Podrška navijača itekako je potrebna našim reprezentativcima jer su u skupini s ljutim protivnicima poput Svjetskih prvaka Mađara, Srba i Španjolaca.

‘Za naše vjerne navijače uvijek smo tu, stoga ispunjena srca snimamo ovu kampanju koja će nositi poruke upućene upravo njima. Preostaje nam iščekivanje zanimljivih fotografija čarobnjaka Gorana Matijašeca. Polako se počinjemo snalaziti u ulogama modela pa od vaterpolista možete očekivati brojna nova iznenađenja!’, izjavio je Marko Bijač.

HVS / Foto: Goran Matijašec

Pročitajte još: Vaterpolisti Mladosti za Biljanoviće , Vaterpolisti Mladosti družili se s klincima , Zavodljivi hrvatski vaterpolisti , Vaterpolisti sa štićenicima doma Josipovac

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,