Zavodljivi hrvatski vaterpolisti

Zavodljivi hrvatski vaterpolski reprezentativci u novoj kampanji ‘Hrvatska voli vaterpolo’ oduzimaju dah!

Fran PaškvalinModni fotograf Goran Matijašec zavirio je u skriveni svijet naših zlatnih junaka izvan bazena i pogledom objektiva otkriva njihovo novo lice. Zlatni vaterpolisti ovom kampanjom pozivaju sve ljubitelje vaterpola i one koji će to postati na nova reprezentativna uzbuđenja koja su pred nama u narednim mjesecima.

‘Ponosan sam što igram za Hrvatsku i poseban je osjećaj braniti boje domovine u bazenu. Svaka nova utakmica za nas je novi izazov i s velikom željom za pobjedom ulazimo u svaku od njih. Ovom kampanjom zahvaljujemo svim navijačima koji nas prate ali i pozivamo sve one koji će to tek postati da otkriju čari ovog vodenog sporta i bodre nas u novim uzbuđenjima koja nas očekuju već od 10. prosinca i utakmice s Grčkom!’, izjavio je reprezentativac Petar Muslim.

Fotografije prikazuju naše reprezentativce u trenucima opuštanja nakon utakmice, vode nas u skriveni svijet izvan bazena, u trenutke koji su rezervirani samo za njih. Golman reprezentacije Marko Bijač odlično se snašao u ulozi modela, a o snimanju je rekao: ‘Samo snimanje kampanje bilo je zanimljivo i pomalo smiješno jer nismo navikli na ovakva snimanja, pa je ovo bio pravi izazov. Fotografije su ispale odlično i sretni smo što i na ovakav način promoviramo vaterpolo!’

Petar MuslimHrvatski su vaterpolisti u ovoj godini postigli sjajne rezultate osvojivši zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Turskoj i broncu na FINA Svjetskom prvenstvu u Barceloni. Kampanja naše najtrofejnije reprezentacije uvod je u novu sezonu FINA Svjetske lige čija se prva utakmica igra u Zagrebu 10. prosinca u 20.15 sati, a nekoliko dana kasnije, 21. i 22.12., također u Zagrebu, očekuje nas i finale Kupa Hrvatske. Hrvatska vaterpolska reprezentacija pod vodstvom izbornika Ivice Tucka i u idućoj godini nastavlja s borbama za najviša sportska odličja, a kruna sezone je Europsko prvenstvo u Budimpešti.

Kampanju su snimili: Josip Pavić, Luka Lončar, Fran Paškvalin, Maro Joković, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka, Paulo Obradović, Marko Bijač, Ivan Krapić, Ivan Milaković, Ante Vukičević i Luka Bukić.

Select PR

Pročitajte još: Vaterpolisti Mladosti družili se s klincima

Tagged: , , , , , ,