Vedran Sorić: Poduzetničko-prodajni mindset

Adria Business Network #18 održan je u Visokoj školi Aspira u Zagrebu, a događaj su organizirale i vodile Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency i Lea Kosović, vlasnica LOL Event Managementa.

Na svom drugom ovosezonskom druženju ugostile su prodajnog entuzijasta i konzultanta Vedrana Sorića . 

Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Vedran je dao osvrt na cijeli događaj: ‘Oduvijek sam smatrao i smatrat ću da ovakvih evenata gdje se prenosi znanje nikada dosta. Stoga moja poruka bi bila da isto kao što je svatko od nas individua, tako su i naši kupci. Ako vas kupci ne prihvaćaju kao ono što jeste, možda niste idealan prodavač za njih. Možete li dio toga naučiti kako biste smanjili tu razliku – možete. Možete li se prilagoditi većini situacija i ljudi te biti fleksibilni u svom nastupu – možete. Na kraju krajeva, to je ono što pravi profesionalci rade. No, možete li to postići u 100% slučajeva – vjerojatno da, kada biste se jako potrudili, no pitanje je – želite li.’Željka Barišić o svemu ima sljedeće mišljenje: ‘Izvrsna energija i predavanje potkrijepljeno konkretnim primjerima. Publika je također ostala oduševljena, jer ih je Vedran uključio u interakciju. Po prvi puta smo imali umrežavanje uz Sana delikatese u kojima su svi prisutni mogli uživati. Jedna predivna večer koja nas je motivirala da nastavimo dalje s istim entuzijazmom.’

Dijamantni partner događaja je A1. Srebrni sponzor je ManpowerGroup. Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira. Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana delikatese. Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

Z. B. / Foto: Adria Business Network


Tagged: , , , , , , , , , ,