Vela Luka: Ana Rucner podržala humanitarce

Udruga za promicanje obrazovanja Delfin donirala je specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Kalos iz Vele Luke kombi vozilo u vrijednosti 370.000 kuna za potrebe prijevoza pacijenata s invaliditetom.Ana Rucner-Vela LukaSvečanoj primopredaji vozila nazočio je zamjenik načelnika općine Vela Luka, Zoran Manestar, izaslanici župana Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić i Marko Potrebica, Hrvoje Antonio Belamarić, predsjednik udruge Delfin te ravnatelj bolnice Kalos, Miljenko Gugić. Svečanu primopredaju vozila svojim nastupom podržali su Ana Rucner te klape Vela Luka Proizd i klapa Fižul.

Ana Rucner i Hrvoje Antonio Belamarić‘Velika mi je čast podržati ovu plemenitu donaciju koja će pomoći osobama s invaliditetom koji se rehabilitiraju u Vela Luci te koja će zasigurno pridonijeti Vela Luci kao turističkoj destinaciji, posebice u zdravstvenom turizmu. Za Hrvoja Belamarića bih potegnula i na Mars, a ovo je najmanje što mogu učiniti’, izjavila je poznata violončelistica.

Hrvoje Antonio Belamarić zahvalio se svima koji su pomogli u prikupljanju sredstava i pozvao sve da pronađu zajednički jezik i od Kalosa naprave zdravstvenu ustanovu s pet zvjezdica.

‘Naša bolnica prema svakom pacijentu se odnosi s velikim poštovanjem i svakom posvjećujemo veliku pozornost. Najbolji dokaz tome govori kako je jedan zadovoljan pacijent odlučio pomoći bolnici u znak zahvanosti za tretman koji mu je pružen. To nam je veliki motiv da budemo najbolji što možemo’, rekao je ravnatelj bolnice Miljenko Gugić.

N. M.

Pročitajte još: Klasična glazba nikad ne izlazi iz mode

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,