Vincekove slastice uz Franck Jubilarnu kavu

U zagrebačkoj Kuhaoni, pod voditeljskom palicom Antonije Mandić, održano je gastro druženje na kojem su okupljeni uživali u okusima Franck Jubilarne kave u kombinaciji s desertnim delicijama iz poznate slastičarnice Vincek.Predstavljeni su recepti za Vincekov tiramisu i keksiće s čokoladom, koji su se odlično sljubili s prepoznatljivim okusom Jubilarne kave i novitetima, Jubilarna Sensual i Intense..

‘Nove kave Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual kombinacija su probranih arabica i robusta iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. Jubilarnu Intense odlikuje moćni, nešto intenzivniji okus s prirodno prisutnim notama tamne čokolade i arome slatkastih začina, dok je Jubilarna Sensual kava nježnijeg okusa koju karakteriziraju izvorne arome mliječne čokolade’, istaknula je Ana-Marija Brodarić, senior brand menadžerica za kategoriju kave u Francku.

Koji je idealan kolač koji ide uz kavu i koji se tajni začini kriju iza ukusnih kolača na bazi kave, otkrila je Emanuela Šandor iz slastičarnice Vincek. ‘Franckova Ciglica je klasik koji jako dobro ide uz svaki kolač, a u receptu za naš tiramisu koristili smo Jubilarna Intense kavu, jer njezina čokoladna aroma savršeno nadopunjuje ovu poznatu talijansku slasticu, dajući joj jednu posebnu notu. Za predstojeće blagdane preporučujemo i naše keksiće s čokoladom koji će odlično upotpuniti svaki blagdanski stol’, rekla je Emanuela Šandor.

Slastičarnica Vincek jedan je od vodećih slastičarskih brandova u Hrvatskoj zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u proizvodnju, nove tehnologije i trendove te korištenju vrhunskih domaćih sirovina. Svi proizvodi slastičarnice Vincek nositelji su znaka Richemont, kvalitete za izvrsnost u slastičarstvu što ljubitelji slatkih delicija prepoznaju i cijene već više od 40 godina.

R. B. / Foto: Sandra Rončević


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,