Vinsko-pseći projekt Koktel španijel

Spremite se za dozu pseće preslatkoće: kreće projekt Koktel španijel.

Zagrebački diWine Bar od samih je početaka dog-friendly mjesto, ali ljubav prema psima sada je dosegla jednu sasvim novu razinu: u suradnji s udrugom Merida starta projekt Koktel španijel, a prvo druženje u nizu zakazano je za ponedjeljak, 18. rujna (19 sati).

Već ionako najslađe druženje u gradu dodatno će se zasladiti autorskim vinskim koktelima po kojima je diWine bar nadaleko poznat. A sjajna vijest je da od svakog kupljenog koktela i čaše vina dio sredstava ide za pomoć udruzi Merida.

U opuštenoj atmosferi pomazite se sa veselim šapicama koje traže svoj dom, opskrbite se zdravim psećim keksićima by Souliday i raznom cool psećom opremom. Usput, donesite jastuke, dekice, ručnike i druge pseće stvarčice koje vam više ne trebaju i donirajte ih udruzi.

Ovaj hvalevrijedan projekt objeručke i četverošapno podržali su Ribafish i Dživo (pogledajte filmić). Vama preostaje da javite svim prijateljima i dođete po svoju dozu Koktel španijela. Obećajemo, razdragano raspoloženje držat će vas cijeli tjedan., poručuju organizatori i dodaju: ako baš nikako ne stignete, barem uplatite kakav eurić na IBAN:HR9224020061100805782 ili PAYPAL: [email protected]


 

Tagged: , , , , , , , , , ,