Virtuoz indijske glazbe Dhroeh Nankoe u Dubrovniku

Uz Dhroeh Nankoea, na Festival Orsula dolazi i stand-up komičarka Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, te multimedijski umjetnik Damir Nikšić.

Nakon uspješnog gostovanja u Lazaretima 2011. godine, kada je nastupio u sklopu festivala Treće uho, 15. srpnja u Dubrovnik ponovno dolazi Dhroeh Nankoe; u Park Orsula dolazi sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata.

Svjetski mediji nazivaju ga virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.

Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula idealno je mjesto za to.

Po prvi puta, 22. srpnja, u parku Orsula održat će se i stand-up večer. Nastupit će Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand-up komičarka koja je svojim ironičnim i duhovitim snimkama postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri.

V. V.


Ana u Gradu: Koncert na Orsuli

Ana Rucner: Suradnja s pijanistom Oliverom Pooleom

Tagged: , , , , , , , , , ,