Walter Neugebauer: Rock’n’roll u Lisinskom

‘Rock ’n’ roll je život moj’ naziv je koncerta koji će Walter Neugebauer & The Cadillac održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u nedjelju, 15. studenoga od 20 sati. Održava se povodom 53 godine rockerske karijere i 70. rođendana Waltera Neugebauera te 35 godina benda The Cadillac, a na koncertu će nastupiti i brojni gosti.

Walter Neugebauer, legenda zagrebačkog rock’n’rolla, u svojoj dugoj i uspješnoj karijeri nastupao je na pozornicama diljem Europe, zajedno sa Suzi Quatro, Roy Orbisonom, Everly Brothersima, Ericom Burdonom, Chubby Checkerom, Showaddywaddy i drugima.

Gosti koncerta su poznati glazbenici: Neno Belan, Dado Topić, Ervin Baučić, Zorica Kondža i Joško Banov, Boris Barba Babarović, Rajka Sutlović, Davorin Bogović, Steve Morgans i Miro Ungar, koje će prati All Stars Band sastavljen od vrhunskih glazbenika (Vedran Božić, Tomas Krkač, Slavko Pintarić Pišta i Gojko Tomljanović) te Duhački trio Arsena Ereša. Program će obogatiti legendarni Drago Mlinarec, Slobodan Milić & Band, četiri dame iz V.I.S.-a Yamas te bivši članovi The Cadillaca – Albert Neugebauer (Offenbach), Michael Halasi (Budimpešta), Vladimir Kirby Bastajić (Zagreb) i Saša Ismailovski na klavijaturama. Za sve plesne točke rock ‘n’ rolla pobrinut će se Prvi Hrvatski Broad Way Ansambl. Program će voditi Mirko Fodor.

Walter Neugebauer & The Cadillac sa svojim gostima povest će vas na neponovljivo glazbeno putovanje kroz 55 godina domaćeg i svjetskog rock’n’rolla, a u finalu koncerta nastupa poseban gost, internacionalna rock zvijezda iz Londona, Chris Andrews – ‘Mr. Yesterday Man’, s nekoliko svojih hitova.

Ulaznice za koncert (100, 120, 150 i 180 kuna) kupuju se na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i na web stranici www.lisinski.hr.

C. R.


Walter Neugebauer
Walter Neugebauer: Čaga u Prečkom

 

Tagged: , , , , , , , ,