Za Božić svi u kino!

Nikad atraktivniji blagdanski naslovi u Blitz Cinestar kinima.
Vuk s Wall StreetaMaglovito zimsko vrijeme, neradni dani te obiteljska atmosfera koja vlada krajem prosinca i inače su dobar razlog za zajednički posjet kinima. No,ovih blagdana broj vrhunskih filmskih ostvarenja u kinima veći je nego ikada i zasigurno dodatni katalizator grupnom izlasku i odličnom provodu.

Dan nakon Božića, na blagdan svetog Stjepana, dolaze tri megahita koji će se zasigurno pobrinuti da nitko ne ostane sam u kući: obiteljska 3D avantura rađena revolucionarnom kompjuterskom tehnikom ‘Šetnja s dinosaurima’, Martin Scorseseov ‘Vuk s Wall Streeta’ u kojem je u glavnoj ulozi Leonardo Di Caprio te dugoočekivani Keanu Reeves kao ‘Ronin 47’.

Šetnja s dinosaurima 3D – sinkronizirano
Šetnja s dinosaurimaDinosauri su jedna od najzanimljivijih životinja koje su ikad postojale na na­šem planetu. ‘Šetnja s dinosaurima’ 3D je putovanje u prapovijest, priča o malom Pakiju koji je živio prije 70 milijuna godina, u kasnoj Kredi, na dijelu Zemlje koji danas nazivamo Aljaska. Pratimo ga od kad se izlegao iz jajeta te promatramo kako uči preživljavati u svom okolišu, pronalaziti hranu, pobjeći predatorima… Paki dolazi iz obitelji i plemena Pachyrhinosaurus, a kako nije ni najveći ni najstrašniji u krdu, koristi svoju pamet i srčanost u borbi za hranu sa svojim većim sestrama i braćom, kao i protiv strašnih Gorgosaura. ‘Šetnja s dinosaurima’ 3D prikazuje dinosaure stavarnije nego ikada.

Vuk s Wall Streeta
Genijalni Martin Scorsese predstavlja Leonarda Di Caprija kao ‘Vuka s Wall Streeta’, ekscentričnog burzovnog mešetara u filmu snimljenom prema istinitoj životnoj priči Jordana Belforta. Njegov uspon i pad uz fantastična glumačka ostvarenja i briljantnu režiju ostavit će vas bez daha. U ‘Vuku s Wall Streeta’ glume i Matthew McConaughey i Robe Reiner.

Ronin 47
Ronin 47Keanu Reeves na čelu je međunarodne postave glumaca u pustolovnom akcijskom filmu ‘Ronin 47’. U ovom fantastičnom spektaklu 47 ronina (samuraja bez gospodara), protjeranih iz svojih domova nakon što im je gospodara ubio podmukli ratnik, zaklinje se da će osvetiti  njegovu smrt i vratiti čast svom narodu. Raspršeni diljem zemlje, ronini moraju zatražiti pomoć od čovjeka po imenu Kai (Reeves) u borbi protiv okrutnog svijeta prepunog mitskih zvijeri, magije i drugih čudesnih strahota. Ovaj izopćenik postaje njihovo najsmrtonosnije oružje te će se s vremenom pretvoriti u heroja koji nadahnjuje cijelu grupu odlučnu da se suprotstavi zlu koje je zaposjelo njihovu zemlju. Film ‘Ronin 47’ temelji se na epu koji je postao jedna od najdugovječnijih japanskih legendi. Prenošen je i interpretirana u različitim medijima tije­­kom godina, no sada se legenda o krajnjoj žrtvi i besmrtnoj časti ponovo rađa u potpuno novom svijetu.

Filmove ‘Šetnja s dinosaurima’, ‘Vuk s Wall Streeta’ i ‘Ronin 47’ pogledajte u kinima od 26. prosinca.

Blitz

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,