Žabac food outlet u Importanne centru

Uz prisustvo izaslanika zagrebačkog gradonačelnika Tonija Biluša u Importanne centru otvorena je treća poslovnica food outleta Žabac.Predstavnice zadruge Martinov plašt, Anđelka Bunić, i socijalna radnica Vesna Hari, predstavile su suradnju prilikom koje je zaposlen beskućnik Željko Rutić, koji je i svečano otvorio ovu poslovnicu. Food outlet Žabac sada ukupno zapošljava 32 ljudi.

Ovaj jedinstveni poduzetnički pothvat, koji je započeo kao obiteljski startup Marija i Maje Žamboki, dobio je prestižnu nagradu osvojivši drugo mjesto na Euromonitorovu natječaju za New Concepts in Retailing 2017., u kategoriji Grocery.

‘Osim gospodina Željka Rutića na našoj trećoj lokaciji zaposlit ćemo i jednu osobu s posebnim potrebama, koja će raditi na našem deterdžentomatu. Bez kreditnih zaduženja i s jasnim poslovnim planom razvijamo obiteljsko poslovanje. Kupci imaju povjerenje u nas, a kao što znate u našim dućanima prodaje se lom, štok i rok roba koja je u potpunosti ispravna. Jako sam ponosan što ovaj koncept sprječava bacanje hrane’, izjavio je Mario Žamboki.

A. P.


Tagged: , , , , , , , , ,