Žabac: Nova lokacija, nova zapošljavanja

Žabac Food Outlet u skladu s poslovnom vizijom bračnog para Maje i Marija Žambokija, otvorio je četvrti po redu dućan koji se nalazi na Kvaternikovu trgu u neposrednoj blizini Robne kuće Nama (Nemčićeva 1).

Vlasnici Maja i Mario Žamboki i voditeljica dućana Vlatka Kraljević

Kao i u prethodnim outletima i u ovom će raditi osoba s posebnim potrebama na deterdžentomatu. Kupce očekuje svakodnevni različiti asortiman (prehrambeni, neprehrambeni proizvodi i deterdženti u rinfuzi). Otvaranjem ove trgovine Žabac Food Outlet ukupno zapošljava 40 djelatnika.

‘Ponosni smo i sretni što je tržište prepoznalo naš koncept. Zahvaljujući njemu otklonili smo sve sumnje i predrasude koje su bile prisutne na samim početcima da su namirnice koje prodajemo neispravne ili sumnjive. Sva roba u našem dućanu ima sljednost, zna se tko je proizvodi i odakle dolazi. Naša misija je jednostavna, ne želimo da se baca hrana i u tome uspijevamo. Sve naše investicije i širenja pokrećemo iz vlastitih obrtnih sredstava. Zahvaljujem se vjernim kupcima’, izjavio je povodom otvaranja poslovnice Mario Žamboki.

A. P.


Tagged: , , , , , , , , , ,