Zabranjeno pušenje: Ispod radara (video)

Nakon pjesama ‘Korona hit pozitivan’ i ‘Ekrem’ s dvostrukog albuma ‘Karamba!’, koji je Zabranjeno pušenje objavilo proljetos, snimljen je spot za pjesmu ‘Ispod radara’.

Priča je to o čovjeku koji je izgubio ‘puno toga, i žena i prijatelja, i vjeru u Boga’, koji ‘nije post’o ni slavan ni bogat’, ali i dalje vjeruje u ljubav.

Ovu emotivnu rokenrol baladu, u čijem su stvaranju sudjelovali Sejo Sexon, Elvis J. Kurtovich, Tomislav Andrić i Toni Lović, u video format pretočio je Jasmin Jatić, koji potpisuje scenarij i režiju spota.

‘Pjesma Ispod radara ima neki tugaljivi ton pa je i video u toj atmosferi tuge za bivšom dragom, a Zabranjeno pušenje dokazuje još jednom da je najbolje upravo u ljubavnim pjesmama’, kaže Jatić koji je glavne uloge u spotu povjerio glumcima Ivoni Baković i Siniši Udovičiću.

‘Na snimanju je bilo prezabavno, a velika mi je čast biti dio spota benda koji slušam od djetinjstva’, kaže Ivona, dok Siniša ističe kako je odrastao uz New primitives i da veliku većinu pjesama Zabranjenog pušenja zna napamet, pa je posebno zahvalan na prilici da upravo s njima snima spot.

‘Pjesma Ispod radara dostiže stare hitove, čim počne znaš da je u pitanju Zabranjeno pušenje’, kaže Siniša i dodaje da mu je jedna od omiljenih pjesama ovog benda “Splitska princeza”, koju iz nekog razloga vidi kao logičan nastavak ove muzičke priče.

Frontmen benda Sejo Sexon, skromno, kao i uvijek, predviđa da će ova pjesma ‘povaliti’ regiju. Siguran sam da ova pjesma neće proći Ispod radara i da će je publika voljeti i pjevati, makar kad popije malo, kao glavni junak našeg spota’, kaže Sejo Sexon.

N. C. / Foto: Jasmin Jatić


Tagged: , , , , , ,