Završnica projekta Pokreni se

Sportsko-edukativni projekt Pokreni se završio je na najljepši mogući način. Zagrebački Europski trg do posljednjeg je mjesta bio ispunjen stotinama vježbača koji su slobodan dan iskoristili kako bi unaprijedili kvalitetu vlastitog života te aktivnošću pozvali 65% neaktivne Hrvatske na promjenu. Projekt je održan u sklopu Europskog tjedna sporta, u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom.
Pokreni sePodržale su ga i brojne osobe iz društvenog života. ‘Izvrsno finale projekta Pokreni se pokazalo je apsolutnu pogođenost ove teme. Ljudi su željni tjelesne aktivnosti i ona im je prijeko potrebna!’, izjavio je dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Knjaz.

Trenerski tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predvođen Ivanom Antunovićem, Dorom Puljić i Marinom Ivančićem te voditeljicom Renatom Sopek po posljednji je put ove godine dobro namučio vježbače te dao savjete kako održati dobru tjelesnu formu tijekom jesenskih i zimskih mjesci.

Projekt Pokreni se ove je sezone posjetio Pulu, Dubrovnik, Zadar, Vukovar i Zagreb. Stručni suradnici projekta iz Biotreninga i Definicije hrane građanima su nudili rješenja primjenjiva u svakodnevnom životu, a nakon Zagreba projekt ulazi u četvrtu sezonu s novim konceptom te brojnim informativnim sadržajima.

‘Zahvaljujemo svim vježbačima i partnerima projekta. Zahvaljujući medijima diljem Hrvatske smo prenijeli poruku o važnosti kretanja i aktivnom načinu života. Već sutra nastavljamo s aktivnostima projekta kojem je cilj 100% aktivna Hrvatska!’, izjavio je glasnogovornik projekta Toni Dabinović.

S. P. / Foto: Igor Šoban


Pokreni se-Zagreb
Pokreni se, Zagreb!

Tagged: , , , , , , , , , , ,