Zbog tebe: Pretpremijerno na Sarajevo Film Festivalu

Dugometražni debitantski igrani film redatelja Anđela Jurkasa ‘Zbog tebe’ dobio je poziv za pretpremijerno predstavljanje u sklopu programa Pretpremijere, sekcija Pretpremijere Trailers na Sarajevo Film Festivalu, koji se održava od 14. do 22. kolovoza.

Ova atipična ljubavna priča s mnoštvom isprepletenih dramskih i komičnih elemenata nastala je prema motivima istoimene knjige koja će ove jeseni biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku.

U filmu ‘Zbog tebe’, koji predstavljanjem u Sarajevu najavljuje početak svog festivalskog života, uloge su ostvarili: Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović i Zoran Pribičević.

Film se trenutno nalazi u fazi postprodukcije i završavanja redateljske verzije, a uskoro će biti predstavljeni novi materijali vezani za snimanje istoga. Nacionalna kino premijera filma ‘Zbog tebe’ očekuje se za Valentinovo 2016. .

I. J.


Zvizdan-Tihana Lazović, Dado Ćosić i Dalibor Matanić
Matanićev Zvizdan otvara natjecateljski program u Sarajevu
Tagged: , , , , , , , , ,