Ženska priča: Ella i Danijela Dvornik

Popularne Dvornikove otvorile su četvrtu sezonu ‘Ženske priče’ spisateljice i stand-up komičarke Marijane Perinić. Iskrenu priču o obitelji, počecima i putu do uspjeha, što su u razgovoru s Marijanom otkrile Ella i Danijela, pratila je brojna, uglavnom ženska publika, koju je činilo više od stotinu ljubitelja ćakula u multimedijalnom klubu Opera u Zagrebu.danijela-dvornik-marijana-perinic-i-ella-dvornikPriče inspirativnih žena prati i ženska solidarnost, pa je program ‘Ženske priče’ sada humanitarnog karaktera, a svi prihodi od prodanih ulaznica za otvorenje nove sezone ‘Ženske priče’ s Ellom i Danijelom Dvornik donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

‘Žensku priču’ prva je otvorila Danijela Dvornik iskreno progovorivši o životu s Dinom i Ellom – od dolaska u Zagreb i glazbenog života s legendarnim kraljem funka do danas kada, na nagovor Elle, piše sve popularniji blog o nedavnoj fizičkoj transformaciji i putu do novog izgleda. Danijela je otkrila kako uskoro izlazi i njezina kuharica posvećena Elli, naslova ‘Slušaj svoju mater’ s obzirom na kćerine česte pozive i pitanja o majčinim
kulinarskim tajnama. U rodnom Splitu, otkrila je, uskoro pokreće i festival elektronske i funk glazbe posvećen Dini, u kojeg će biti uključeni glazbenici s kojima je surađivao.

U iščekivanom drugom dijelu programa Marijana je razgovarala s uvijek otvorenom Ellom Dvornik, autoricom bloga ‘I am Ella’. Za nagrađivani travel i lifestyle blog i rastući broj poslovnih suradnji koje ostvaruje, Ella će zahvaliti svojim brojnim fanovima na društvenim mrežama, otkrivši i kako je blog o putovanjima niša kojoj se svjesno posvetila spoznavši nevelik broj travel blogera unutar UK. Osvrnula se na iskreni odnos s fanovima koje smatra ključem uspjeha, rekavši kako je s njima ‘uvijek svoja’, što je i razlog zašto s njima i dalje komunicira na hrvatskom jeziku, bez obzira na brojne brendove koji su joj sugerirali drugačije.

“Napokon je došlo vrijeme da se piše lijepo o Elli”, završila je duhovito Danijela i izazvala smijeh prisutnih na kraju prvog showa nove sezone ‘Ženske priče’ voditeljice Marijane Perinić.

Dvije sjajne gošće učinile su otvorenje nove sezone ‘Ženske priče’ izuzetno zanimljivim, a Marijana Perinić, uz koju se gošće brzo opuste, još jednom je dokazala da interesa publike za inspirirajućim ženskim pričama ne manjka. Program se nastavlja u studenom s novim pričama i novim gošćama u prostoru multimedijalnog kluba Opera.

A. C.


Rosie Kugli, Marijana Perinić i Kate Mitchell
Ženska priča: Kraljice ljubića Rosie Kugli i Kate Mitchell

 

Tagged: , , , , , ,