Ženska priča: Judita Franković i Ecija Ojdanić

U novom izdanju četvrte sezone ‘Ženske priče’ voditeljica Marijana Perinić ugostila je glumice Juditu Franković i Eciju Ojdanić. Posjetiteljice još jednom prepunog zagrebačkog kluba Opera iznenadili su i nenajavljeni gosti – glumci Stjepan Perić i Petar Atanasovski, kao posebni gosti Ecije i Judite, otkrivši zajedničku povijest i pokoji neznani detalj.ecija-ojdanicNove večernje ćakule s Marijanom Perinić pratilo je više od stotinu posjetiteljica. Drugo izdanje showa ponovno je bilo u humanitarnom tonu, a sva sredstva od prodanih ulaznica bit će donirana Zakladi Ana Rukavina.

judita-frankovicSvestrana Judita pohađala je brojne glumačke radionice u kojima je pekla glumački zanat. Uz brojne kazališne i filmske uloge koje je nosila, publici je otkrila kako se za njih priprema, otkrivši i da u jednom od njezinih poznatijih filmova ‘Sonja i bik’, prvotno nije trebala imati naslovnu ulogu Sonje već Nike Pofuk, antiheroine filma. Priznavši kako je za uloge učila razne nove vještine, između ostalog, trenirala je tajlandski boks, trbušni ples, ples na šipki i učila slovenski, Judita je publiku oduševila demonstriravši davno naučenu vještinu – tehniciranja nogometnom loptom.

Jedna od najistaknutijih glumica srednje generacije, Ecija Ojdanić, ostvarila je dosad pedesetak uloga u kazalištu te dvadesetak uloga na TV-u i filmu, a interes široke publike i dalje izaziva ulogama u sapunicama. Otkrivši kako rad u sapunicama voli, jednako kao i slojevite negativne likove koje glumi, s kolegom Stjepanom Perićem, s kojim glumi u aktualnom filmu ‘Ministarstvu ljubavi’, složila se u jednom – zbog brojnih pisanih muških likova, glumcima je oduvijek bilo lakše doći do uloge.

Osim zanimljivih gošći koje donosi ‘Ženska priča’, nova sezona ima još nekih novosti. Uz humanitarni karakter showa, ‘Žensku priču’ sada obogaćuju gosti iznenađenja i posebne izvedbe gošći; sponzori Lisca i Schwarzkopf Professional sretnim posjetiteljicama osiguravaju bogate nagrade, a svi zainteresirani pitanja gošćama mogu postavljati i putem društvenih mreža.

P. R.


danijela-dvornik-marijana-perinic-i-ella-dvornik
Ženska priča: Ella i Danijela Dvornik
Tagged: , , , , , , , ,