Ženska priča: Ljubav prema sebi

Zabavni talk-show ‘Ženska priča’ održat će se u utorak, 29. veljače u 20 sati, u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! u Zagrebu.

U novom izdanju humanitarne ‘Ženske priče’, čija je tema ‘ljubav prema sebi’, voditeljica Marijana Perinić ugostit će psihologinju Ljubicu Uvodić–Vranić, spisateljicu i blogericu Anđu Marić, terapeuta Tomislava Kuljiša te Dalibora Petrinića, motivatora i fitness trenera.

Psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić iza sebe ima nekolicinu objavljenih stručnih knjiga, a govorit će o samopoštovanju, samopouzdanju, narcisoidnosti, krivnji, grižnji savjesti te svim onim blokadama i uvjerenjima koji otežavaju zdravu ljubav prema samome sebi.

Najbolji primjer zdravog odnosa prema sebi, uloženog rada i truda za promjenom samosvjesnosti i životnog stila dat će druga gošća, Anđa Marić, koja će svoje životno iskustvo podijeliti s publikom, i to na njen poznat način – direktno, iskreno i uz puno humora.

Bit će zanimljivo čuti mišljenje autora, terapeuta i ravnatelja škole Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije, Tomislava Kuljiša, koji svakodnevno pomaže mnogima kroz radionice, predavanja i edukacije s ciljem rješavanja trauma ranog djetinjstva i osobnog razvoja.

Mnogi smatraju da ljubav prema sebi ne podrazumijeva i zdrav odnos prema vlastitom tijelu zbog čega u goste dolazi Dalibor Petrinić, autor knjige ‘Prehrana za koju smo stvoreni’. Ovaj motivator i fitness trener njeguje sinergiju uma, duha i tijela. Najveća svrha njegova rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi te motiviranje na uspjeh u svim sferama života.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 091/552-0611.

A.V.G.


Ženska priča: Zdrav život

Tagged: , , , , , , , , , , ,